פודיק - Foodik

גלידת פיסטוק כמו קראנץ' פיסטוק שוקולד לבן

דרגו את המתכון: 
5 אהבו
... צפיות
גלידת פיסטוק כמו קראנץ' פיסטוק שוקולד לבן
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
20 דקות
זמן הקפאה
3 שעות
זמן כולל
3 שעות ו-20 דקות

איך להכין גלידת פיסטוק ביתית כמו קראנץ' פיסטוק ושוקולד לבן - טעמים מטורפים - גלידה יפה, מיוחדת ומפנקת שלא ראיתם כמותה הרבה זמן! בקלי קלות תוכלו ליצור את גלידת החלומות שכבר נגמרה בכל המדפים בסופרים! אם אתם אוהבים גלידות כנסו לכאן לקטגוריית הגלידות והארטיקים באתר ותמצאו את מבוקשכם, תהנו! כל המתכונים עולים לעמוד האינסטגרם שלי לפני כל המקומות - עקבו אחריי והירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים זה יעזור לערוץ לגדול. צפו במתכון הוידאו:

צפו בסרטון הוידאו של המתכון
15 / 0 רכיבים
רכיבים
  • לרוטב פיסטוק ופצפוצי אורז מלמעלה
7 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מקציפים גביע שמנת להקצפה (קרה מהמקרר) מספר דקות עד לקבלת קצפת יציבה, מוסיפים חצי גביע חלב מרוכז ומקציפים שוב עד שהכל מתערבב היטב

  • מוסיפים לתערובת שוקולד לבן קצוץ, מוסיפים לתערובת 3 כפות פיסטוקים גרוסים ומערבבים בעדינות

  • מחלקים את התערובת ל-2 קערות בכמות שווה - לקערה אחת מוסיפים 2 כפות גדושות של מחית פיסטוק ומערבבים עד לקבלת תערובת ירוקה

  • לתבנית אינגליש קייק מוסיפים כל פעם כף מהתערובת - כף מהתערובת הלבנה וכף מהתערובת הירוקה לקבלת טקסטורה מגניבה בגלידה

  • מעבירים למקפיא לכ-15-20 דקות - אפילו 30 דקות יהיו אחלה

  • עובדים על רוטב הפיסטוק ופצפוצי האורז מעל הגלידה - לקערה מוסיפים חצי חפיסת שוקולד לבן, כפית מחית פיסטוק, 3 כפות שמנת מתוקה ומכניסים למיקרוגל ל-30 שניות, מוציאים ומערבבים ואם צריך מחממים עוד 30 שניות, מוסיפים בסוף 3 כפות פצפוצי אורז ומערבבים היטב, מחכים שיתקרר מעט

  • אחרי חצי שעה מוציאים מהמקפיא את הגלידה ויוצקים מרוטב הפיסטוק הירוק בצורה יפה (שלא יסתיר הכל), מקשטים עם עוד קצת שוקולד לבן קצוץ, פיסטוקים גרוסים / שלמים קלופים, מכסים בניילון ומכניסים למקפיא למספר שעות / לילה עד להתייצבות. בתיאבון

הערות
  • כדי לייצר את רוטב הפיסטוק הבהיר שזילפתי בסוף מלמעלה תבצעו את אותו התהליך עם המרכיבים הרשומים למעלה כמו שעשינו עם רוטב הפיסטוק שיצקנו על הגלידה

  • אפשר להוסיף קמצוץ מלח לגלידה

  • לגרסה פרווה משתמשים בשמנת צמחית, מוותרים על החלב המרוכז, משתמשים בשוקולד לבן פרווה. במקום חלב מרוכז ניתן להשתמש בחלב מרוכז טבעוני. שאפשר להכין אותו בקלחת עם 400 מ"ל חלב צמחי, ו-150 גרם סוכר, לבשל בקלחת עד שהסוכר נמס ועד שזה סמיך ולהעביר לכלי לחכות שיתקרר. לבריאות

מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
אולי תאהבו גם
כתיבת תגובה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות