גלידת מגנום יוגורט בייגלה מלוח מתכון מ-4 מרכיבים בלבד! פודיק | שחר חן | Foodik

גלידת מגנום יוגורט בייגלה מלוח

שתפו
דרגו את המתכון
2
157 צפיות
גלידת מגנום יוגורט בייגלה מלוח מתכון מ-4 מרכיבים בלבד
מנות: 6 מנות קושי: בינוני זמן הכנה: 15 דקות זמן הקפאה: 3 שעות זמן כולל: 3 שעות ו15 דקות

גלידת מגנום יוגורט בייגלה מלוח מ-4 מרכיבים בלבד – גלידה טעימה קלה להנה עם יוגורט פרו שיש בו גם חלבון. הכמות במתכון מספיקה ל-6 מגנומים! אם אתם אוהבים גלידות יש באתר קטגוריית מתכונים לגלידות וארטיקים שכל אחד יכול להכין בבית בקלי קלות! יש גם קטגוריה שלמה של מתכוני בייגלה מלוח מטורפים ומיוחדים שבטוח לא ראיתם עד כה! קסטה בלונד בייגלה קרמל מלוח ועוד דברים טובים! חובה לבדוק! אשמח אם תעקבו אחריי באינסטגרם כיוון שלשם המתכונים עולים קודם כל! הירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ולחצו על הפעמון לקבלת התראה כשעולה מתכון חדש. בנתיים צפו במתכון הוידאו:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים
    מרכיבים ל-6 מגנומים

אופן ההכנה

0/5 שלבים
  • מערבבים את כל החומרים בקערה (מלבד חפיסות שוקולד הבלונדי) היטב ומעבירים לתבנית סיליקון
  • מיישרים הכל היטב בתבנית הסיליקון ודוחפים מקלות ארטיק לבפנים ומכניסים למקפיא לכ-3 שעות/לילה
  • אחרי 3 שעות/לילה מוציאים מהמקפיא ומחלצים מתבנית הסיליקון
  • ממיסים בפולסים של 30 שניות 2 חפיסות שוקולד בלונדי קרמל מלוח ומחכים שיתקרר מעט
  • טובלים את המגנום בציפוי ומוציאים החוצה, מדביקים קצת שברי ביסקוויט בלונדי עד חצות ושברי בייגלה במהירות, בתיאבון

הערות


  • ניתן להחליף את הציפוי ובמקום בלונדי קרמל מלוח לצפות בשוקולד אחר מכל סוג

  • לא חובה להדביק את הציפויים השונים על הגלידות

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

    עקבו אחרינו באינסטגרם

    פודיק - בלוג האוכל של שחר חן

    עקבו אחרי באינסטגרם

    רוצים לקבל מתכונים שווים לפני כולם?

    לחצו על הכפתור, עקבו אחרי וקבלו מתכונים מטורפים!