פודיק - Foodik

כרובית מטוגנת ביסלי פלאפל

דרגו את המתכון: 
14 אהבו
841 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
כרובית מטוגנת ביסלי פלאפל
מנות
3
קושי:
קל
זמן הכנה
15 דקות
זמן בישול
10 דקות
זמן כולל
25 דקות

כרובית ביסלי פלאפל / כרובית מטוגנת בטעם ביסלי פלאפל עם טחינה ירוקה - אחת מתוספות הפרווה היותר טעימות שלא תפסיקו לנשנש! תנסו ותבינו למה! אפשר כמובן לאפות את זה גם בתנור ולא לטגן למי שרוצה עוד איכשהו לנסות לשמור על הבריאות מה שנקרא. יש באתר גם מתכון לכרוב שלם בתנור נמס בפה שלא תפסיקו לזלול וגם מתכון לכרובית בתנור כמו של אייל שני שתמיד טעימה ובמיוחד עם טחינה רגילה או ירוקה. עקבו אחריי באינסטגרם כדי לקבל את המתכונים לפני כולם, כמו כן יש באתר עוד מגוון מתכונים קריספיים שווים וטעימים שיעשו לכם הרבה רעש בפה ואם בא לכם הירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי - כך תוכלו לקבל עדכון לפלאפון ברגע שעולה מתכון חדש.

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   טיגון
כשרות:   פרווה
10 / 0 מרכיבים
מרכיבים
7 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • חותכים את ראש הכרובית לפרחים ומשרים במים ומלח כשעה (לא חובה - למי שמקפיד)

  • מבשלים את פרחי הכרובית כ-15-20 דקות / עדלריכוך אך לא ריכוך מוחלט - שלא יתפרקו לכם! שהכרובית תהיה מעט נגיסה וקשה (אם תבשלו יותר מדיי יהיה לכם קשה לעבוד איתה אח"כ והיא תימעך לכם!)

  • לקערה נפרדת מוסיפים שקית ביסלי פלאפל טחונה (השקית הגדולה או כמה קטנות), פירורי לחם, מעט מלח פלפל שחור טחון ואבקת שום, מוסיפים עוד קצת שומשום ומערבבים היטב, טועמים ואם צריך מתקנים תיבול (ניתן להוסיף קצת פטרוזיליה יבשה)

  • בקערה נפרדת טורפים 3 או 4 ביצים ומניחים בצד, מוסיפים קמח לקערה נפרדת ומניחים בצד

  • ברגע שפרחי הכרובית מוכנים - מקמחים בקערת הקמח, ואח"כ מעבירים לתערובת הביצים, מצפים היטב ואח"כ מצפים בפירורי ביסלי הפלאפל שתיבלנו מקודם כמו שצריך (ניתן לצפות ציפוי כפול)

  • מחממים שמן עמוק (לכ-170 מעלות), ברגע שהשמן חם מוסיפים את פרחי הכרובית לטיגון וברגע שהם מגיעים לצבע הרצוי ולקריספיות הנכונה מוציאים החוצה!

  • במידת הצורך ולמי שאוהב: תוסיפו לנינג'ה / מעבד מזון חזק רבע צרור פטרוזיליה, טחינה גולמית, מים קרים, שן שום ומעט מיץ לימון, תוסיפו קצת מלח וטחנו היטב למרקם הרצוי. בתיאבון

הערות
  • לא לבשל את הכרובית יותר מדיי!

  • לא לטגן יותר מדיי

  • מליחות תערובת הפירורים לטעמכם האישי! כדאי לטעום לפני שמצפים את הכרובית!

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il