פודיק - Foodik

עוגיות נוטלה מ-2 מרכיבים בלבד

דרגו את המתכון: 
27 אהבו
7740 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
עוגיות נוטלה מ-2 מרכיבים בלבד
מנות
2
קושי:
קל
זמן הכנה
5 דקות
זמן בישול
10 דקות
זמן כולל
15 דקות

מתכון הכי טעים בעולם לעוגיות נוטלה מ-2 מרכיבים בלבד! 300 גרם נוטלה (כמעט צנצנת שלמה קטנה של נוטלה) + 150 גרם קמח לבן (מלאו כוס קרטון המשמשת לשתייה חמה של 250 מ"ל) מערבבים בקערה את 2 המרכיבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה, יוצרים כדורים (לא גדולים מדיי) ומשטחים בעזרת כף (לא לשטח יותר מדיי זו לא פיתה שעושים על המחבת), מחממים תנור ל-180 מעלות, מכניסים ל-10-12 דקות ומקבלים אחלה עוגיות שבעולם! מומלץ לטבול בחלב חם ולהנות מטעם נפלא! אם אתם רוצים עוד מתכון קל מ-2 מרכיבים יש לנו באתר מדריך להכנת טראפלס שוקולד בקלות כדי להירשם לערוץ היוטיוב ולקבל עדכונים לטלפון הנייד כשמתכון חדש עולה לחצו כאן, צפו במתכון הוידאו:

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   תנור
כשרות:   חלבי
2 / 0 מרכיבים
מרכיבים
3 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מערבבים 300 גרם שוקולד נוטלה + 150 גרם קמח ( = כוס אחת לשתייה מקרטון - כמו זו המשמשת לשתייה חמה) ומערבבים היטב עד לתערובת אחידה מושלמת.

  • יוצרים עיגולים ומניחים על תבנית עם נייר אפייה, מועכים כל עוגייה בעזרת כף ומשטחים (לא יותר מדיי).

  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים לכ-10-12 דקות, מוציאים, נותנים לעוגיות להתקרר ואוכלים, מומלץ לטבול בחלב חם, תהנו.

הערות
  • אפשר להשתמש בקמח מלא במקום קמח לבן

  • אפשר להשתמש בכל ממרח שוקולד אחר (השחר, פסק זמן, שוקולד לבן וכו')

  • אל תשרפו את העוגיות, ברגע שתראו סדקים הן כבר מתחילות להיות מוכנות.

4 תגובות על: עוגיות נוטלה מ-2 מרכיבים בלבד
מאיה
מאיה
2 בפברואר 2024 בשעה 15:14

זה העוגיות הכי טעימות שטעמתיייי יש לך עוד מתכונים טעימים מ2-3 מרכיבים?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
4 בפברואר 2024 בשעה 15:10

תודה כיף לשמוע. כן יש והם נמצאים בלחיצה כאן תהני :)

הגב
זואי פלדמן
זואי פלדמן
7 בספטמבר 2023 בשעה 17:58

תודה! הכנתי מלאאא אנחנו 4 אנשים בבית הכנתי ל-8 אנשים המתכון מדהים

הגב
זואי פלדמן
זואי פלדמן
6 בספטמבר 2023 בשעה 14:35

טעים ברמות מתכון מושלם 🙃

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
7 בספטמבר 2023 בשעה 17:56

כיף גדול תהני!

הגב
אסף
אסף
24 ביוני 2022 בשעה 1:56
חובה להוסיף מים ושמן! אחרת זה לא מתגבש.
הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
26 ביוני 2022 בשעה 19:11
היי אסף, לא חובה, העוגיות לא מתפרקות, אולי מעט קשות, צריך לתת להן לשבת אחרי האפייה בתנור ואח"כ הן מעולות ובמיוחד אם תטבול אותן בחלב חם.
הגב
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il