פודיק - Foodik

כדורי שוקולד נוטלה 7 ציפויים

דרגו את המתכון: 
2 אהבו
... צפיות
כדורי שוקולד נוטלה 7 ציפויים
מנות
4
קושי:
קל
זמן הכנה
15 דקות
זמן בישול
5 דקות
זמן כולל
20 דקות

אוהבים כדורי שוקולד? אם כן הכנתי לכם מתכון נפלא לכדורי שוקולד נוטלה עם 7 ציפויים שונים! אגוזי לוז, קקאו (טראפלס), בוטנים טבעיים, אגוזי מלך, פיסטוקים, עוגיות אוראו, וקוקוס. טעים להפליא וקל להכנה! מתכון מעולה לכל מי שאוהב מתכונים מתוקים וקינוחים שווים! עקבו אחר ההוראות, צפו במתכון הוידאו שלי שמצורף לכאן ואל תשכחו להירשם כמנויים בערוץ היוטיוב שלי כדי לקבל עדכונים שוטפים לטלפון הנייד. אגב אם לא ידעתם יש לי גם אינסטגרם שבו תוכלו לקבל עדכונים שוטפים על המתכונים הטעימים שלי :)

צפו בסרטון הוידאו של המתכון
11 / 0 רכיבים
רכיבים
9 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • שוברים 2 חפיסות שוקולד מריר 90% קקאו (200 גרם בסה"כ) ומעבירים לקערה עמידה בחום

  • מוסיפים לסיר: שמנת מתוקה - חצי קרטון 125 מ"ל 40 גרם חמאה ללא תוספת מלח - כ 2 כפות מביאים לרתיחה מערבבים ומאחדים

  • שופכים את החמאה והשמנת ישר כשהכל רותח לקערה עם השוקולד ודואגים שהשוקולד יהיה מכוסה בשמנת החמה (אפשר להטביע בעזרת מזלג) מחכים חצי דקה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה (אם התקרר לכם תכניסו את הקערה למיקרוגל וחממו כמה שניות, תוציאו ותערבבו עד לאיחוד).

  • מוסיפים 225 גרם נוטלה מערבבים הכל ומאחדים הכל מכסים בניילון נצמד

  • מכניסים למקרר לשעתיים וחצי לפחות (אפשר גם קצת יותר זה בסדר)

  • מוציאים, יוצרים כדורים, אפשר להשתמש בכף כדי לשמור על גודל אחיד. (אפשר להכניס למקרר לבנתיים)

  • גורסים אגוזי לוז גורסים 4 עוגיות אוראו גורסים פיסטוקים גורסים אגוזי מלך גורסים בוטנים טבעיים שופכים קוקוס טחון לקערה שופכים קקאו לקערה (ליצירת טראפלס)

  • טובלים כל כדור בכל תערובת היטב ומסדרים יפה בצלחת.

  • ניתן להכניס למקרר לקירור נוסף, ואפשר גם לאכול אם אתם ממש רעבים :) בתיאבון תהנו!

הערות
  • אם אתם לא אוהבים את אחד הציפויים אתם יכולים לוותר עליהם

  • ניתן להחליף את שוקולד הנוטלה בשוקולד השחר או שוקולד מסוג אחר

  • ניתן לשמור את כדורי השוקולד במקרר מספר ימים

מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
אולי תאהבו גם
כתיבת תגובה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות