חמין מרוקאי או סחינה או צ'ולנט או דפינה, תקראו לו איך שבא לכם מה שבטוח שהמתכון הזה יבוא לכם כמו כפפה לשבת בצהריים או לארוחת צהריים, ההכנה מהירה במיוחד, הבישול? איטי במעלות נמוכות בתנור או על פלטה, הטעם? אי אפשר להפסיק לאכול! תנסו ותיצמדו למתכון.
קובנה תימנית מתקתקה של סבתא שושנה ז"ל - מתכון קל טעים ושווה ליום שבת בבוקר! עם סחוג ירוק תימני אסלי אורגינל, רסק עגבניות, גבינת שמנת וביצה קשה תקבלו ביס חלומי! שווה לנסות! מאכל תימני מסורתי מיוחד שעובר כבר דורות במשפחה, כנסו!
כרוב ממולא צמחוני או מלפוף או יפרח תקראו לו איך שבא לכם מה שבטוח שלא תוכלו להפסיק לאכול את הכרוב ממולא הזה! אורז עגול, שמיר, עגבניות מגורדות ועוד דברים מכל טוב! הכי חשוב לימון ודבש לחמיצות ומתיקות, תשמעו לי שזה טעים בקטע קיצוני!
עוגת גבינה במבה אדומה קרה ללא אפייה - מתכון לעוגה ליום הולדת לילדות או אם בא לכם עוגה בטעמים של שוקולד לבן במבה אדומה ופתיבר ורוד בטעם פטל, תקפידו על השלבים ויצא לכם מושלם! אם יש לכם שאלה אני נמצא באינסטגרם, חפשו Foodik ומצאו אותי.
קציצות דגים מטונה בשימורים שלא תוכלו לסרב להן + רעיון לסנדוויץ נדיר איתן שיבוא לכם כמו כפפה ב תשעת הימים האלו ובכללי אם בא לכם להכין קציצות לשבת זה המתכון הכי שווה שיש עבורכם והוא גם מפוצץ בחלבון! כנסו
מרק חרירה מרוקאי צמחוני טבעוני שאתם חייבים להכין ובקלי קלות, עם גרגירי חומוס, קטניות כמו עדשים ירוקות וכתומות, שפע של בריאות במרק אחד! עגבניות מגי מגורדות ופיצוץ של טעם, תנסו להכין וספרו לי איך יצא לכם!
עוגת גבינה שמרים עם אוכמניות ודובדבנים - מתכון קל טעים ושווה של עוגת גבינה שמרים עם פירות טריים, ניתן להמיר כמובן בפירות קפואים ולשחק ולהחליף פירות אך אם תעקבו אחר ההוראות ותהיו קשובים תצא לכם עוגה לפנים כמו שאומרים :) תהנו!
עוגת ביסקוויטים אלפחורס ללא גלוטן או עוגת גבינה ביסקוויטים אלפחורס ללא גלוטן תקראו לה איך שבא לכם אבל אתם חייבים להכין אותה לחג שבועות הקרב ובא! עוגה טעימה מיוחדת ושווה במיוחד שאופן ההכנה שלה קליל במיוחד! עקבו אחר ההוראות ותכינו.
ג'חנון שושנים עם סמנה איך להכין סמנה כמו שצריך וכמובן צורת הגשה אחרת - מעין ג'חנוניות שזה רעיון שלי, אינטרפטציה שונה לג'חנון האהוב והמוכר שכדאי לנסות להכין, ג'חנון תלישה כיפי וטעים! לא לשכוח להכין סחוג ירוק בצד
גלילות חצילים ובשר ברוטב עגבניות עשיר וטעים ברמות! את החצילים מילאתי בבשר טחון איכותי עם תיבול מדוייק, הכל מתבשל בסיר יציקת ברזל איכותי שמדגיש את הטעמים בצורה הטובה ביותר, מתכון מושלם לשבת או לארוחת צהריים באמצע השבוע! לאכול עם אורז לבן ולהתענג.
פוקאצ'ה מפוצצת בועות אוויר ללא לישה במיקסר ורק בעזרת יחס מים גבוה ביחס לקמח ובעזרת קיפולים וקצת סבלנות, התפחה נכונה קמח איכותי ותקבלו פוקאצ'ה מהסרטים, עקבו אחר ההוראות שלי וצפו בסרטון ההדרכה.
לחם בשר במחבת ברזל יצוק עם חציל בלאדי שרוף, טחינה, בשר טחון ושומן מפוצץ בטעם עם בהרט פלפל מלח ועוד דברים טובים! את כל המנה עוטף בצק שנאפה בתנור עם מעט שמן קונפי מרוח עליו ואתם לא מבינים כמה שהמנה הזו טעימה ומתאימה לערב חג.