סלט עדשים שחורות ובטטה עם חמוציות פטרוזליה ועוד דברים טובים ובריאים, סלט מזין טעים משביע עם המון חלבון וסיבים תזונתיים, כזה שיבוא לכם טוב בכל יום בשבוע ובמיוחד יבוא לכם יפה וטוב על שולחן השבת, תכינו ותהנו עם כל המשפחה. יש באתר עוד מגוון סלטים לשבת שאתם רק צריכים למצוא ולהכין.
סלט כרוב חמוץ מתוק לשבת המלכה או לסתם יום באמצע השבוע! סלט מגוון עם רוטב סודי סופר טעים שאת המתכון שלו תוכלו לראות בתוך העמוד, מיוחד, שווה, עשיר, צבעוני והכי חשוב - טעים ומגוון על שולחן השבת!
סלט חלומי כמו של ארומה - עם שלל ירקות - רעיון לארוחת בוקר מהירה קלילה ושווה שאתם חייבים להכין בהקדם האפשרי! מתכון מיוחד מהיר שמתאים לאירוח בופה חלבי או לארוחת ערב קלילה ומהירה - מה שתבחרו - תהיו בטוחים שלכם ולפרטנרים שלכם יהיה טעים סופר!
"פילה" בטטה על טחינה גולמית סילאן ופיצוחים קלויים - מתכון נפלא למנה ראשונה פרווה / סלט על שולחן השבת, אין כמו לגוון ולהכין מגוון רחב של סלטים לשבת המלכה, ממליץ מאוד למי שאוהב את הטעמים האלו להכין ולתת ביס אחד מהכל, אתם תהנו, תקשיבו לי.
סלט ארטישוק אה לה רומנה ולאבנה - מתכון קל - ארוחת בוקר חלבית קלה עם ארטישוקים, עגבניות שרי צבעוניות, גבינת לאבנה, אגוזי מלך ועוד דברים טובים, תכינו, צלחתו ותהנו מארוחת בוקר יפה ומיוחדת, ספרו לי בתגובה איך יצא לכם
סלט עגבניות ולאבנה קייצי מעוצב לארוחת בוקר מושלמת! חתכו את הירקות, תמרחו את הלאבנה כמו שעשיתי, צלחתו יפה וככה גם תהנו מארוחת בוקר בריאה מזינה וגם יפה! מתאים גם לארוחת ערב וגם לארוחה חגיגית קלילה או מנת פתיחה מצויינת על השולחן!
קרפצ'יו עגבניות מגי עלי זעתר טריים שמן זית וגבינה בולגרית, כל אלו יתנו לכם מנת פתיחה חלבית ראשונה מרשימה צבעונית וטעימה! מנה ראשונה חלבית שכל ילד בגן יכול להכין, המטרה היא לתת לכם רעיון הגשה למנה שמתאימה גם לחג שבועות או סתם לארוחת בוקר!
סלט קרעי מוצרלה ותלתלי גזרים על יוגורט עם פלפל ירוק חריף, נבטים, בלסמי מצומצם, מלח פלפל ושמן זית! ארוחת בוקר מהירה קלה וטעימה שאפשר לנשנש בכל מצב נתון. לאכול עם חתיכת לחם טרייה טובה ותהיה לכם אחלה ארוחה! מתאים גם לחג שבועות
אם אתם אוהבים סלטים מעוצבים זה הסלט המתאים לכם! סלט קפרזה איטלקי מהיר קל שכל אחד יכול להכין בבית! עגבניות שרי מכמה סוגים, רוטב בלסמי, שמן זית, מלח פלפל גבינת מוצרלה ועלי בזיליקום, ארוחת בוקר קלה מנצחת וטעימה, שווה לנסות! מתאים לחג שבועות גם