מרק תירס תאילנדי עם קארי אדום בסגנון של ג'פניקה שאתם חייבים להכין בבית לימי החורף הקרים או סתם אם בא לכם להתפנק על מרק טעים, המרק מפוצץ בטעם, עשיר בחלבון, יש בו חלב קוקוס והוא פשוט טעים ברמות קשות. תנסו!
קובה במיה עירקית מושלמת מתכון מעולה טעים לקובה במיה בצבע כתום יפה ובקלי קלות! עם במיה קפואה, ציר בקר איכותי וטעמים מנצחים, כזה שלא תרצו להפסיק לאכול! מנה מנחמת שכיף לאכול במיוחד בחורף.
מרק שעועית עם בשר בקר מח עצם וירקות טעימים - מרק עשיר טעים במיוחד שכדאי להכין ומהר! החורף כבר כאן ואיתו הוא מביא את החשקים לאכול אוכל מנחם וטעים, אז הנה לכם מתכון נפלא למרק שעועית עשיר עם טעמים עמוקים, בשר בקר, מח עצם ועוד, כנסו!
מרק פטריות עשיר סמיך פרווה מושלם לחורף כזה שכיף לאכול עם מגוון רחב של פטריות וכזה שמפוצץ בטעם, ממש כמו במסעדות, אתם חייבים לנסות להכין בבית, זה ממש קל! אה ו... אין מה לפחד מהיין הלבן, האלכוהול יתאדה. כנסו בהול :)
מרק סלק לקובה אדום או קובה סגול מה שבא לכם, בעזרת המתכון הזה תקבלו צבע מדהים לקובה! המרק עשיר טעים ומפוצץ בטעם, יש בו עלי סלק (מנגולד) וגבעולי סלרי שיתנו טעם משוגע במיוחד! שווה לנסות להכין בבית! וכמובן שלמרק הזה מכניסים את הקובה אם רוצים שיהפוך אח"כ לאדום אדום!
מרק תימני עם בשר עוף של סבתא שושנה ז"ל כפי שהייתה מכינה וכפי שאמא שלי מכינה, יש עוד גרסאות כמובן וניתן להוסיף גם גזר וקצת קמח עם מים להסמיך את המרק למי שאוהב. מתכון משובח טעים וקליל לשבת המלכה או כתוספת לארוחת הצהריים.
מרק חרירה מרוקאי צמחוני טבעוני שאתם חייבים להכין ובקלי קלות, עם גרגירי חומוס, קטניות כמו עדשים ירוקות וכתומות, שפע של בריאות במרק אחד! עגבניות מגי מגורדות ופיצוץ של טעם, תנסו להכין וספרו לי איך יצא לכם!
מרק טום יאם תאילנדי עם דגים כמו בג'פניקה מפוצץ בטעם פיקנטי חריף שלא תרצו להפסיק לאכול ממנו אם אתם כאלה שאוהבים אוכל תאילנדי וטעמים חזקים ובועטים זה המרק בול בשבילכם, כל ביס גן עדן ועם אטריות אורז והרבה ירקות, מאוד בריא!
מרק ירקות עם אטריות מושלם לחורף שחובה להכין בבית! מפוצץ בהרבה ירקות בריאים ועם אטריות קטנות טעימות, תנסו להכין ותסמכו עליי שאתם תהנו מהמרק הזה שחבל על הזמן!
על קובה תימני שמעתם פעם? סביר להניח שלא - כי זו המצאה שהמצאתי מהראש, פשוט הכנסתי כל מיני טעמים תימנים כמו המרק התימני הקלאסי עם הגזר הכוסברה הבצל השום וכו' והכנסתי את הטעמים האלו למלית הבשר של הקובה.הקובה נצבע בצהוב מדהים מהחוואיג' ומהכורכום. מנה מיוחדת לשבת קודש