עוגת גבינה אוראו חלבון - ללא תוספת סוכר - מתכון לחיטוב - פודיק - שחר חן - Foodik

עוגת גבינה אוראו חלבון

שתפו
דרגו את המתכון
1
148 צפיות
מתכון לעוגת גבינה אוראו חלבון
מנות: 1 מנות קושי: קל זמן הכנה: 20 דקות זמן בישול: 30 דקות זמן כולל: 50 דקות

עוגת גבינה אוראו חלבון מתכון קל מהיר ושווה (המתכון כאן מתאים לתבנית בקוטר 18 – לתבנית בקוטר 26 יש להכפיל את כל הכמויות ב-2) שכל מי שמתאמן בחדר כושר חייב להכין! כ-250 קלוריות וכ-20 גרם חלבון וכ-20 גרם פחמימה לחתיכה! לדעתי? שווה לנסות להכין בבית! יש באתר גם מתכון לעוגת גבינה חלבון וגם לעוגת חלבון שוקולד ששווה להכין מהר! ואם אתם לא בקטע של עוגות כנסו וחפשו מתכוני מתכון שווים באתר שיענו לצרכים שלכם! אם אהבתם את המתכונים שלי עקבו אחריי באינסטגרם המתכונים עולים לשם לפני כל המקומות, בנוסף אשמח אם תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש! צפו במתכון וידאו של דקה אחת בלבד עכשיו:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים
    לתחתית העוגה
  • לתערובת הגבינות
  • לטופינג

אופן ההכנה

0/7 שלבים
  • טוחנים במעבד מזון 12 עוגיות אוראו (אפשר לנסות גם 10) למרקם פירורי
  • מוסיפים את כל המרכיבים מלמעלה עבור תחתית העוגה וטוחנים היטב
  • יוצקים על גבי תבנית בקוטר 18 (מרופדת בנייר אפייה ורצוי לרפד גם בצדדים) ומשטחים
  • אופים את תחתית העוגה - מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכ-12-13 דקות
  • תערובת הגבינות: מוסיפים למעבד מזון את כל המרכיבים הרשומים למעלה (כדאי לבדוק מתיקות ואם לא מספיק מתוק תוסיפו עוד כפית של ממתיק טבעי ללא טעם לוואי)
  • מרססים מעט שמן זית על התחתית ושופכים את תערובת הגבינות, שוברים ומפזרים מלמעלה עוד 2 עוגיות אוראו שבורות (לא חובה) ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות (לשלב האמצעי של התנור) לכ-30 דקות
  • מוציאים את העוגה, נותנים לה להצטנן 30 דק' ואח"כ מכניסים למקרר למינימום 3 שעות / לילה, אח"כ מחלקים ל-8 ונהנים מאחלה עוגת גבינה אוראו חלבון

הערות

ערך קלורי + חלבון + פחמימה + הערות:

  • 2030 קלוריות לכל העוגה שהם כ-253 קלוריות לחתיכה (אם מחלקים ל-8 חתיכות שוות)

  • 160.1 גרם חלבון לכל העוגה שהם כ-20 גרם חלבון לחתיכה (אם מחלקים ל-8 חתיכות שוות)

  • כ-160 גרם פחמימה לכל העוגה שהם כ-20 גרם פחמימה לחתיכה (אם מחלקים ל-8 חתיכות שוות)

  • לתבנית בקוטר 24/26 יש להכפיל כמויות של הכל ב-2

  • לא חייב להוסיף עוד עוגיות אוראו שבורות מלמעלה - אם תוותרו עליהן תחסכו עוד 104 קלוריות מהעוגה (לדעתי אין מה לחסוך את הכמות הזו כי אם מחלקים ב-8 זה דיי זניח).

  • אם אהבתם את המתכון והכנתם תייגו אותי באינסטגרם ואני אעלה אתכם לסטורי, תהנו!

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

    עקבו אחרינו באינסטגרם

    פודיק - בלוג האוכל של שחר חן

    עקבו אחרי באינסטגרם

    רוצים לקבל מתכונים שווים לפני כולם?

    לחצו על הכפתור, עקבו אחרי וקבלו מתכונים מטורפים!