פודיק - Foodik

כנאפה נוטלה

דרגו את המתכון: 
1 אהבו
... צפיות
כנאפה נוטלה
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
5 דקות
זמן כולל
15 דקות

לכל חובבי הקינוחים והכנאפה הבאנו לכם מתכון מנצח המורכב מ-4 מרכיבים בלבד! מתכון לכנאפה נוטלה טעים במיוחד עם גבינת ריקוטה טעימה וזמן הכנה של דקות ספורות בלבד! אם מתחשק לכם משהו מתוק ואם בא לכם לארח חבר או חברה טובה תוכלו להכין קינוח מושחת טעים במיוחד! באתר שלנו רשימת מתכונים עם נוטלה אשר תוכלו להנות ממנה ולקבל רעיונות לעוד מתכונים מתוקים טעימים. תכינו את הכנאפה, תבזקו סירופ סוכר מלמעלה, תחתכו ותהנו מביס מושלם! כדי לקבל עדכונים שוטפים לטלפון על מתכונים חדשים לחצו כאן והירשמו לערוץ היוטיוב שלנו, אל תשכחו ללחוץ על הפעמון. לרשותכם מתכון וידאו שיסביר לכם בקלי קלות איך להכין כנאפה נוטלה טעים טעים טעים!

צפו בסרטון הוידאו של המתכון
4 / 0 רכיבים
רכיבים
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • בקערה שמים 150 גרם שערות קדאיף, ממיסים 100 גרם חמאה במיקרוגל ושופכים לשערות, מערבבים הכל היטב.

  • לוקחים מחבת (קוטר 25) ומשטחים את תערובת שערות הקדאיף והחמאה על גבי המחבת (שימו לב שלא יהיו חורים, צרו מעין "רצפת שערות קדאיף" ללא חורים).

  • קחו 250 גרם גבינת ריקוטה ותמרחו על שערות הקדאיף, תוסיפו 3 כפות של שוקולד נוטלה (אפשר שוקולד אחר או שוקולד לבן גם) ותמרחו כמו שצריך.

  • מניחים את המחבת על אש נמוכה-בינונית, סוגרם עם מכסה ומחכים עד שקצוות הכנאפה יהיו זהובים.

  • תרימו קצת את הכנאפה עם תרבד תבדקו שמוכן, קחו צריך שימו על המחבת ותהפכו, הכנאפה מוכן, תבזקו מלמעלה סירופ מי סוכר ושיהיה בתיאבון.

הערות
  • * ניתן לשים במקום נוטלה כל שוקולד אחר - גם שוקולד לבן, גם שוקולד השחר.* את קוטר המחבת אפשר למדוד עם מטר.

מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
אולי תאהבו גם
כתיבת תגובה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות