פודיק - Foodik

פרגיות ופלפלים אדומים בחלב קוקוס וקארי

דרגו את המתכון: 
5 אהבו
... צפיות
פרגיות ופלפלים אדומים בחלב קוקוס וקארי
מנות
4
קושי:
בינוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול
שעה ו-5 דקות
זמן כולל
שעה ו-25 דקות

פרגיות ופלפלים אדומים בחלב קוקוס (כשר) וקארי מתכון לארוחת צהריים בשרית פיקנטית מושלמת עם טעמים בועטים של המטבח ההודי - קארי, קצת פיקנטיות, מתקתקות, רוטב סמיך שיעטוף לכם את הפרגיות ואם תאכלו עם אורז לבן נייטרלי יעטפו אותו כמו שצריך, טעם חלום תאמינו לי אתם חייבים להכין את זה בהקדם! אם בא לכם להכין אורז לבן מושלם יש לי באתר מתכון לאורז לבן בסמטי אחד אחד שיצא לכם דליקטס! כמו כן יש באתר עוד מתכוני פרגיות שווים שתוכלו להכין לארוחת הצהריים שלכם. כל המתכונים עולים גם לדף האינסטגרם שלי וגם לערוץ היוטיוב שלי - תירשמו כמנויים עוד היום אנשים טובים! בנתיים צפו במתכון הוידאו:

צפו בסרטון הוידאו של המתכון
13 / 0 רכיבים
רכיבים
6 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מחממים שמן זית בסיר רחב, חותכים בצל לבן לקוביות ומטגנים מספר דקות בעוצמת אש בינונית עם הסוכר עד להזהבה / קירמול

  • מוסיפים את רצועות הפלפל האדום מגבירים עוצמה ומטגנים הכל גם כן מספר דקות

  • עושים מקום בסיר לפרגיות - מזיזים את הרצועות והבצל לצד מגבירים עוצמה ומוסיפים את הפרגיות - צורבים מכל צד נותנים לפרגיות להשחים

  • אחרי שהפרגיות משחימות מוסיפים 4 שיני שום חתוכות לפרוסות דקות ואת התיבול: תבלין צ'ילי חריף, קארי, גריל עוף, מלח פלפל ומערבבים הכל

  • מוסיפים את חלב הקוקוס ומוסיפים לפחית חצי שליש כוס מים ומוסיפים אותה גם כן לסיר, מערבבים הכל היטב וטועמים ואם יש צורך מתקנים תיבול, מוסיפים עוד קצת חריף, מתוק מלוח לפי טעמכם האישי

  • מכסים במכסה מנמיכים עוצמה ומבשלים כשעה-שעה וקצת, מומלץ לאכול עם אורז לבן - בתיאבון!

הערות
  • להסמכה נוספת של הרוטב תוסיפו עוד קצת קורנפלור

  • אם נשאר לכם בסיום הארוחה רוטב בסיר אפשר להוסיף אליו שוב פעם רצועות חזה עוף ולבשל אותן, לקראת הסיום להוסיף שלושתרבע כוס אורז עגול עם מעט מים לערבב הכל ולבשל על עוצמת אש נמוכה עם מכסה סגור עד שהאורז מוכן ואז הופ קיבלתם עוד ארוחה :)

מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
אולי תאהבו גם
כתיבת תגובה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות