פודיק - Foodik

פיתה שניצל עם חזה עוף

דרגו את המתכון: 
5 אהבו
203 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
פיתה שניצל עם חזה עוף
מנות
1
קושי:
בינוני
זמן הכנה
30 דקות
זמן בישול
15 דקות
זמן כולל
45 דקות

פיתה שניצל עם חזה עוף בברביקיו ודבש עם גוואקמולי טעים סלסלת עגבניות חריפה, ספייסי איולי, איולי שום והרבה הרבה טעם, בתכלס אחלה מנה לשישי בצהריים כשבא לכם לנשנש משהו מטוגן ככה לפני כניסת שבת, בד"כ רובנו או חלקנו אוהבים לאכול שניצלים מיוחדים, קציצות כאלו ואחרות בתוך סנדוויץ', מרשים לעצמנו להתנחם במנות טעימות לשבת וזו אחת המנחמות שיש! כדאי לנסות להכין. עקבו אחריי באינסטגרם לעוד מתכונים שווים.

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   טיגון
כשרות:   בשרי
27 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים לחזה העוף:
  • לציפוי הפיתה:
  • להרכבת הפיתה:
4 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • לקערה מוסיפים שמן זית, 2 כפות ברביקיו, כף ספייסי איולי, כף דבש, קצת מלח, מערבבים ומוסיפים את חזה העוף, מעסים היטב מכסים ומכניסים למקרר למספר שעות או לילה. (אפשר לוותר על השלב הזה.)

  • שופכים לכלי רחב פירורי לחם מוזהבים, פלפל, שומשום, מלח, פפריקה מרוקאית מתוקה ואבקת מרק (אפשר גם קצת צ'ילי חריף גרוס), מערבבים. לכלי אחר עמוק מעט שוברים 2 ביצים, מוסיפים כף חרדל, קטשופ, כף ספייסי איולי מעט מלח ומערבבים לבלילה אחידה.

  • טובלים את הפיתה בבלילת הביצים המתובלת היטב, מצפים בפירורי לחם וחוזרים על הפעולה פעמיים (ציפוי כפול יהיה טוב יותר), מטגנים בשמן עמוק וחם לפחות 170 מעלות עד להזהבה יפה ממש כמו שניצל! מעבירים בסיום לרשת צינון.

  • מוציאים את חתיכות חזה העוף מהמקרר ומטגנים במחבת פסים או על המנגל עד לחריכה יפה, מוציאים ומרכיבים את הפיתה עם סלסת עגבניות חריפה, ספייסי איולי, איולי שום, גוואקמולי, מבטיח לכם ביס שישלח אתכם לגן עדן! פרגנו בלייק אם אהבתם ותנו תגובה.

הערות
  • אפשר לשחק עם התבלינים ולתבל את חזה העוף אחרת, למי שיש גוואקמולי לא חובה, אבל רצוי להרכיב איך שהרכבתי.

2 תגובות על: פיתה שניצל עם חזה עוף
ביט
ביט
11 ביולי 2024 בשעה 23:4

ממש אמא לולו סבתא לולו =)

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
12 ביולי 2024 בשעה 2:9

חחחח

הגב
DOR
DOR
12 במרץ 2024 בשעה 14:43

טעים ממש

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
13 במרץ 2024 בשעה 13:57

כיף

הגב
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# אוכל ליום שישי # שישי בצהריים # פפריקה אדומה מתוקה # אבקת מרק עוף # מרק עוף # איך להכין חזה עוף טעים # חזה עוף טעים # חזה עוף טעים לילדים # חזה עוף טעים מאוד # חזה עוף הכי טעים שיש # רעיונות לארוחת צהריים # גוואקמולי # גוואקמולה # מתכון לגוואקמולי # מתכון לגוואקמולה # סלט גוואקמולה # ממרח גוואקמולה # ממרח גוואקמולי # איך מכינים גוואקמולי # איך מכינים גוואקמולה # פירורי לחם לבנים # אירוח בופה # רעיון לארוחת צהריים # ארוחה בשרית קלה להכנה # רעיונות לארוחת צהריים טעימה # ארוחות צהריים בשריות # אוכל ליום העצמאות # שישי # מנה עיקרית # קטשופ # ארוחה בשרית לשישי # ארוחות בשריות לשישי # ארוחות צהריים לילדים # מטוגן # אוכל מטוגן # חזה עוף טעים לארוחת צהריים # רעיונות לארוחת צהריים בשרית # אוכל לשישי # ארוחה לשישי # מושחת # שחיתות # ארוחה מושחתת # ארוחות מושחתות # ארוחה בשרית # מנה בשרית # אוכל טעים # אוכל טעים לצהריים # מנות עיקריות לשישי # אבקת מרק # ארוחה בשרית לצהריים # רעיון לארוחת צהריים בשרית # ברביקיו # מנות עיקריות מושחתות # שבת בצהריים # שניצל # קריספי # שניצלים # ארוחות צהריים שילדים אוהבים # שניצלים מיוחדים # שניצלים בטעמים # שניצל בטעמים # רעיונות לסנדוויצ'ים # יאבלולו שמבלולו # כריכים וסנדוויצ'ים בשריים # איולי ספייסי # איולי שום # עוף # מנות עיקריות # פירורי לחם # פיתה # פיתות # אוכל מושחת # פפריקה אדומה # חרדל # אירוח בופה בשרי # בשר # חזה עוף # ארוחת צהריים # דבש # שומשום # יום העצמאות # ביצים

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il