פודיק - Foodik

עוגת גבינה הרשיז אוראו

דרגו את המתכון: 
2 אהבו
2286 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
עוגת גבינה הרשיז אוראו
מנות
6
קושי:
בינוני
זמן הכנה
30 דקות
זמן הקפאה
3 שעות
זמן כולל
3 שעות ו-30 דקות

לכל אוהבי עוגות הגבינה הכנתי לכם עוגה שלא נראתה כמותה במדינה! עוגת גבינה הרשיז אוראו טעימה במיוחד עם שוקולד הרשיז XL וכמובן עוגיות אוראו ותערובת גבינות סופר טעימה! עוגה מופלאה לסוף השבוע! מי שאוהב מתכונים מתוקים זהו המתכון המושלם עבורו! מושחת טעים ושווה את הצ'יט! עקבו אחר ההוראות והעוגה תצא לכם נהדרת! הירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ולחצו על הפעמון כדי לקבל התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. בנתיים צפו במתכון הוידאו:

שיטת בישול:   מיקרוגל, מקרר
כשרות:   חלבי
17 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים לעוגה אחת
  • לתחתית העוגה
  • לתערובת הגבינות
  • טופינג (חלק עליון)
11 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • גורסים 16 עוגיות אוראו במעבד מזון / נינג'ה לפירורים ומעבירים לקערה, ממיסים בפולסים של 30 שניות 50 גרם חמאה (רבע חפיסה) במיקרוגל - מוסיפים לפירורי האוראו ומערבבים היטב.

  • מעבירים לתבנית בקוטר 18 מרופדת בנייר אפייה את תערובת האוראו והחמאה ומשטחים עם כף / כלי שטוח עד שהכל שטוח ואחיד (שלא יהיו גבעות), ברגע שסיימתם תעבירו למקרר לכ-30 דקות.

  • לקערית קטנה מוסיפים 2 כפיות ג'לטין שטוחות + 2 כפות מים פושרים (30 מ"ל) ומערבבים, נותנים לזה לעמוד בצד מספר דקות

  • לקערה גדולה מוסיפים 2 גביעי גבינת שמנת (32/16% שומן) בטמפרטורת החדר (מוציאים חצי שעה לפני מהמקרר) ומועכים, מוסיפים 2 כפות סוכר ומערבבים עד להמסת הסוכר בגבינה, מוסיפים כפית תמצית וניל ומערבבים.

  • ממיסים חפיסה וחצי של שוקולד הרשיז XL במיקרוגל, מחכים שיתקרר מעט ובנתיים קוצצים את החצי שנותר לכם גס, לאחר שסיימתם לקצוץ ולאחר שהשוקולד המומס קצת התקרר תעבירו אותו לתערובת הגבינות + את השוקולד הקצוץ ותערבבו הכל היטב.

  • קחו קערה, מקמו את הקערית עם הג'לטין באמצע ושפכו מסביב מים רותחים ותנו לזה לעמוד מספר דקות

  • תקציפו חצי גביע שמנת מתוקה להקצפה (קר מהמקרר!) לקצפת יציבה ותעבירו לתערובת הגבינות, תקפלו הכל היטב.

  • קחו את הקערית עם הג'לטין, קחו קיסם וערבבו היטב עד להמסה מוחלטת של הג'לטין ועד שלא יהיו גושים ותעבירו לתערובת הגבינות, ערבבו היטב!

  • תוציאו את התבנית מהמקרר ותעבירו את תערובת הגבינות לתבנית ותשטחו הכל היטב, סגרו בניילון נצמד והכניסו למקרר לכשעתיים.

  • אחרי שעתיים - שברו לקוביות חפיסת שוקולד הרשיז XL ותוסיפו 4 כפות שמנת מתוקה להקצפה, חממו בפולסים של 30 שניות במיקרוגל (כ-2 פולסים) וערבבו הכל אח"כ עד לאיחוד מושלם וקבלת תערובת חלקה.

  • תוציאו את העוגה מהמקרר ושפכו עליה את השוקולד המומס, תסובבו את התבנית כך שהשוקולד יכסה את כל שטח הפנים של העוגה, תוסיפו אם בא לכם עוד קצת שברי שוקולד הרשיז, כסו שוב בניילון נצמד והכניסו למקרר למינימום 3 שעות / לילה. בתיאבון

הערות
  • לשאלות נוספות תגיבו למטה ואני אענה לכם.

7 תגובות על: עוגת גבינה הרשיז אוראו
שדה
שדה
18 במאי 2023 בשעה 14:7

לא ברור לי מה זה הרשיז XL כמה זה בגרמים ? תודה!

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
18 במאי 2023 בשעה 18:45

113 גרם טבלת XL

הגב
דוד
דוד
5 במאי 2023 בשעה 12:25

הייי שחר- יש תחליף לשוקולד הרשיז? מטעמי כשרות. תודה רבה.

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
5 במאי 2023 בשעה 12:48

היי כן מה שבא לך ובאותה הכמות :)

הגב
מיש
מיש
7 במרץ 2023 בשעה 8:19

שכחת להוסיף ברשימת מרכיבים את האוראו והחמאה...

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
7 במרץ 2023 בשעה 12:31

מחילה ותודה על תשומת הלב! טיפלתי בזה.

הגב
ליזי
ליזי
17 ביולי 2022 בשעה 22:30
הי, אפשר לוותר על הגלטין?
הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
19 ביולי 2022 בשעה 17:47
היי, כן.
הגב
עמית
עמית
20 באוקטובר 2021 בשעה 10:43
האם אפשר להכין ביום רביעי בערב ולאכול רק בשישי בערב?
הגב
פודיק
פודיק
20 באוקטובר 2021 בשעה 10:53
כן, למה לא?
הגב
עמית
עמית
20 באוקטובר 2021 בשעה 11:3
לא יודע לא רציתי שייהרס המרקם היציבות לא מבין בזה.. תודה 😁
הגב
פודיק
פודיק
20 באוקטובר 2021 בשעה 11:19
יהיה בסדר :) בהצלחה!
הגב
ספיר
ספיר
1 באוגוסט 2021 בשעה 18:26
היי שחר באיזה חברה של גבינה אתה משתמש
הגב
פודיק
פודיק
1 באוגוסט 2021 בשעה 19:57
היי ספיר, אני השתמשתי פה בנפוליאון 16%. אפשר כל חברה שתרצי זה לא כזה קריטי :) בהצלחה
הגב
שיראל
שיראל
26 ביולי 2021 בשעה 4:55
היי אם אני מכינה עוגה בקוטר 22 בערך כמה אוראו לתחתית אצטרך להוסיף ?
הגב
פודיק
פודיק
26 ביולי 2021 בשעה 14:8
היי. כמות כפולה
הגב
שיראל
שיראל
26 ביולי 2021 בשעה 14:24
ככה גם שאר הרכיבים או רק האוראו?
הגב
פודיק
פודיק
27 ביולי 2021 בשעה 21:39
היי, בכל שאר הרכיבים כמובן.
הגב
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il