עוגת גבינה הרשיז אוראו קרה ללא אפייה ללא ביצים - מתכון קל טעים - פודיק - Foodik

עוגת גבינה הרשיז אוראו

שתפו
דרגו את המתכון
4
426 צפיות
מתכון לעוגת גבינה הרשיז אוראו קרה ללא אפייה
מנות: 6 מנות קושי: בינוני זמן הכנה: 30 דקות זמן הקפאה: 3 שעות זמן כולל: 3 שעות ו30 דקות

לכל אוהבי עוגות הגבינה הכנתי לכם עוגה שלא נראתה כמותה במדינה! עוגת גבינה הרשיז אוראו טעימה במיוחד עם שוקולד הרשיז XL וכמובן עוגיות אוראו ותערובת גבינות סופר טעימה! עוגה מופלאה לסוף השבוע! מי שאוהב מתכונים מתוקים זהו המתכון המושלם עבורו! מושחת טעים ושווה את הצ'יט! עקבו אחר ההוראות והעוגה תצא לכם נהדרת! הירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ולחצו על הפעמון כדי לקבל התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. בנתיים צפו במתכון הוידאו:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים
    מצרכים לעוגה אחת
  • לתערובת הגבינות
  • טופינג (חלק עליון)

אופן ההכנה

0/11 שלבים
  • גורסים 16 עוגיות אוראו במעבד מזון / נינג'ה לפירורים ומעבירים לקערה, ממיסים בפולסים של 30 שניות 50 גרם חמאה (רבע חפיסה) במיקרוגל - מוסיפים לפירורי האוראו ומערבבים היטב.
  • מעבירים לתבנית בקוטר 18 מרופדת בנייר אפייה את תערובת האוראו והחמאה ומשטחים עם כף / כלי שטוח עד שהכל שטוח ואחיד (שלא יהיו גבעות), ברגע שסיימתם תעבירו למקרר לכ-30 דקות.
  • לקערית קטנה מוסיפים 2 כפיות ג'לטין שטוחות + 2 כפות מים פושרים (30 מ"ל) ומערבבים, נותנים לזה לעמוד בצד מספר דקות
  • לקערה גדולה מוסיפים 2 גביעי גבינת שמנת (32/16% שומן) בטמפרטורת החדר (מוציאים חצי שעה לפני מהמקרר) ומועכים, מוסיפים 2 כפות סוכר ומערבבים עד להמסת הסוכר בגבינה, מוסיפים כפית תמצית וניל ומערבבים.
  • ממיסים חפיסה וחצי של שוקולד הרשיז XL במיקרוגל, מחכים שיתקרר מעט ובנתיים קוצצים את החצי שנותר לכם גס, לאחר שסיימתם לקצוץ ולאחר שהשוקולד המומס קצת התקרר תעבירו אותו לתערובת הגבינות + את השוקולד הקצוץ ותערבבו הכל היטב.
  • קחו קערה, מקמו את הקערית עם הג'לטין באמצע ושפכו מסביב מים רותחים ותנו לזה לעמוד מספר דקות
  • תקציפו חצי גביע שמנת מתוקה להקצפה (קר מהמקרר!) לקצפת יציבה ותעבירו לתערובת הגבינות, תקפלו הכל היטב.
  • קחו את הקערית עם הג'לטין, קחו קיסם וערבבו היטב עד להמסה מוחלטת של הג'לטין ועד שלא יהיו גושים ותעבירו לתערובת הגבינות, ערבבו היטב!
  • תוציאו את התבנית מהמקרר ותעבירו את תערובת הגבינות לתבנית ותשטחו הכל היטב, סגרו בניילון נצמד והכניסו למקרר לכשעתיים.
  • אחרי שעתיים - שברו לקוביות חפיסת שוקולד הרשיז XL ותוסיפו 4 כפות שמנת מתוקה להקצפה, חממו בפולסים של 30 שניות במיקרוגל (כ-2 פולסים) וערבבו הכל אח"כ עד לאיחוד מושלם וקבלת תערובת חלקה.
  • תוציאו את העוגה מהמקרר ושפכו עליה את השוקולד המומס, תסובבו את התבנית כך שהשוקולד יכסה את כל שטח הפנים של העוגה, תוסיפו אם בא לכם עוד קצת שברי שוקולד הרשיז, כסו שוב בניילון נצמד והכניסו למקרר למינימום 3 שעות / לילה. בתיאבון

הערות


  • לשאלות נוספות תגיבו למטה ואני אענה לכם.

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

6 תגובות על : עוגת גבינה הרשיז אוראו

  1. שיראל הגיב:

    היי אם אני מכינה עוגה בקוטר 22 בערך כמה אוראו לתחתית אצטרך להוסיף ?

    1. הגיב:

      היי. כמות כפולה

      1. שיראל הגיב:

        ככה גם שאר הרכיבים או רק האוראו?

        1. הגיב:

          היי, בכל שאר הרכיבים כמובן.

  2. ספיר הגיב:

    היי שחר באיזה חברה של גבינה אתה משתמש

    1. הגיב:

      היי ספיר, אני השתמשתי פה בנפוליאון 16%. אפשר כל חברה שתרצי זה לא כזה קריטי 🙂 בהצלחה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות