גולאש הונגרי בבירה - תבשיל בשרי חגיגי טעים וקל להכנה! כנסו! פודיק - Foodik

גולאש הונגרי בבירה

שתפו
דרגו את המתכון
0
212 צפיות
גולאש הונגרי בבירה מתכון
מנות: 6 מנות קושי: בינוני זמן הכנה: 20 דקות זמן בישול: 3 שעות ו10 דקות זמן כולל: 3 שעות ו30 דקות

אם אתם אוהבים תבשילים בשריים שמתבשלים בבישול ארוך ושהבשר אח"כ רך ונימוח – זהו המתכון המתאים לכם! גולאש הונגרי בבירה סופר טעים עם עלי דפנה, גזר, בצל סגול, תפוחי אדמה, גמבה אדומה ועוד דברים טובים, תיבול פשוט ולא גס מדיי, לאכול עם אורז לבן בסמטי או רגיל ולהנות ממנה מנחמת שמתאימה לחורף (בתכלס אפשר גם לאכול אותה בקיץ פשוט סתם יהיה לכם חם) 🙂 אני אישית ממש אהבתי אותה ואני ממליץ להכין אותה! אשמח אם תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. יתרה מכך תוכלו לצפות בעוד מתכונים בשריים באתר שלי להכין ולספר לי איך יצא לכם. צפו במתכון הוידאו עכשיו:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/5 שלבים
  • קולפים את הגזר ותפוחי האדמה, חותכים לקוביות לגודל בינוני (לא קטנות מדיי ולא גדולות מדיי), חותכים גם 2 בצלים לבנים + גמבה אדומה לחתיכות בגודל בינוני ושומרים הכל בקערה בצד.
  • חותכים פילה מדומה לקוביות בגודל בינוני ושומרים בצד.
  • לסיר מוסיפים 2-3 כפות שמן זית מחממים (עוצמת חימום בינונית) ומוסיפים את קוביות הפילה המדומה לצריבה קלה, לאחר מכן תוסיפו את הירקות החתוכים לבפנים.
  • שפכו את הבירה לסיר, תוסיפו את עלי הדפנה הפלפל האנגלי והתיבול (הפפריקה המלח הפלפל) ותוסיפו מים חמים עד לכיסוי, ערבבו הכל היטב וסגרו את מכסה הסיר, הביאו לרתיחה למשך כ-5 דקות ואח"כ הנמיכו את עוצמת האש לעוצמה בינונית-חלשה (לא חלשה מדיי) ובשלו כ-3-3.5 שעות עד שהבשר מתרכך!
  • תוציאו חתיכת בשר אחת תטעמו תבדקו שהכל כראוי, במידה וכן כבו את האש ושיהיה בתיאבון. מומלץ לאכול עם אורז לבן :)

הערות


  • ניתן לוותר על החריפות

  • ניתן להשתמש רק בפפריקה אדומה מתוקה

  • ניתן להשתמש בכל בירה לבנה שאתם אוהבים

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

תגיות

#אוכל הונגרי   #אוכל לקידוש   #אוכל לשבת   #אירוח בופה בשרי   #ארוחה בשרית לחג   #ארוחה בשרית לשישי   #ארוחה לחג   #ארוחות בשריות   #ארוחות בשריות לשבת   #ארוחות בשריות לשישי   #ארוחות לקידוש   #ארוחות ערב   #ארוחות ערב בשריות   #ארוחות ערב קלות ומהירות   #ארוחות צהריים   #ארוחות צהריים בשריות   #ארוחת חג בשרי   #ארוחת ערב בשרית   #ארוחת ערב בשרית חגיגית   #ארוחת צהריים בשרית   #בופה בשרי   #בירה   #בירה לבנה   #בצל   #בקר   #בשר   #בשר לראש השנה   #בשר רך   #בשרים   #גולאש   #גולאש הונגרי   #גולש גזר   #גמבה אדומה   #חורף   #ליל שבת   #ליל שישי   #מנה עיקרית   #מנה עיקרית בשרית   #מנות עיקריות   #מנות עיקריות בשריות   #סוכות   #עלי דפנה   #פילה   #פילה בקר   #פילה מדומה   #פלפל אנגלי   #פפריקה אדומה   #ראש השנה   #רעיונות לארוחות ערב   #רעיונות לארוחות צהריים   #רעיונות לארוחת צהריים   #רעיונות לארוחת צהריים טעימה   #שבת   #שישי   #תבשיל בשר   #תבשיל הונגרי   #תבשילים   #תבשילים בשריים   #תבשילים בשריים בבישול ארוך   #תבשילים לחג   #תפוחי אדמה  

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות