פודיק - Foodik

בשר רך

גולאש הונגרי בבירה

גולאש הונגרי בבירה
14/7/2021 3 שעות ו-30 דקות בינוני
תבשיל חורפי סופר טעים שחובה לנסות להכין בבית (כמובן שאפשר לאכול גם בקיץ אבל רצוי עם מזגן) :), גולאש הונגרי בבירה סופר טעים, הבשר רך ונמס, הירקות טעימים, לצקת מהתבשיל הנפלא והמנחם הזהב על אורז לבן ולהנות מטעמים משובחים!
כניסה למתכון 2623 צפיות

באנים עם אסאדו מפורק

באנים עם אסאדו מפורק
26/9/2023 6 שעות קשה
באנים עם אסאדו מפורק וטחינה ירוקה, מפוצצים בטעם, עם מחבת MY PAN של מגנוס שמשלבת כמה פעולות במחבת אחת: אידוי, בישול טיגון ועוד. אסאדו רך נימוח מפוצץ בטעם שאתם חייבים להכין בבית, אפשר לאכול אותו איך ועם מה שרוצים!
כניסה למתכון 739 צפיות

ביף בורגיניון צרפתי

ביף בורגיניון צרפתי
1/2/2024 4 שעות ו-45 דקות בינוני
ביף בורגיניון צרפתי כמו במסעדות עם טעם מעט מעושן והכל בבישול איטי ארוך שיעניק לכם לבשר אקסטרה טעם ורכות משוגעת. אל תדאגו האלכוהול שביין מתאדה בבישול הארוך ככה שתצטרכו לחכות ולטעום לקראת הסוף את התבשיל המנחם החורפי המדהים הזה.
כניסה למתכון 346 צפיות

כריך אסאדו בשר מפורק

כריך אסאדו בשר מפורק
16/2/2024 4 שעות ו-20 דקות בינוני
אם אתם קרניבורים המתכון הבא בול בשבילכם! כריך אסאדו עם בשר מפורק, איולי בטטה ושום עם מעט סרירצ'ה אמאלה אתם לא מבינים בכלל איזה ביס נדיר, תנסו להכין בבית בהול!
כניסה למתכון 192 צפיות

שוק טלה עם בצלים ממולאים ותפוחי אדמה

שוק טלה עם בצלים ממולאים ותפוחי אדמה
22/4/2024 4 שעות ו-45 דקות בינוני
שוק טלה או רבע שוק טלה בתנור עם תפוחי אדמה בצלים ממולאים באורז עגול עם התיבול של אמא שלי אתי זו מנה מנצחת לכל ערב חג או לערב השבת - לא מסובך בכלל וטעים בקטע אחר! אתם חייבים להכין בהקדם האפשרי!
כניסה למתכון 32 צפיות

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il