מתכון ללחם טחינה כשר לפסח ללא גלוטן עם גרעינים ותוספות משגעות! גרעיני דלעת, גרעיני חמנייה, אגוזי מלך ועוד, לחם קל להכנה שיכול להחליף לכם בפסח את הלחם בלי שתרגישו! תוך 10 דקות הכנה תוכלו לקבל לחם ללא גלוטן סופר טעים ומתקתק!
מתכון נפלא ומשובח ללחם זיתים נפלא! זיתי קלמטה, עלי אורגנו, זרעי כוסברה ועוד קצת סבלנות יתנו לכם את הלחם המושלם! מתאים לכל מי שאוהב לחם טרי או למי שרוצה לאפות עם הילדים ולהנות מזמן איכות מהנה.