פודיק - Foodik

2 שיטות קלות לקילוף רימון

דרגו את המתכון: 
2 אהבו
906 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
2 שיטות קלות לקילוף רימון
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
5 דקות
זמן כולל
5 דקות

2 שיטות או 2 טיפים איך לקלף רימון בקלות ובמהירות - כל הפרטים והמידע למטה. אם תרצו יש באתר שלי עוד טיפים וטריקים נפלאים וכמבון שכל הסרטונים והשיטות עולים לעמוד האינסטגרם שלי - עקבו אחריי.

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   ללא שיטת בישול
כשרות:   פרווה
1 / 0 מרכיבים
מרכיבים
2 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • שיטה 1:
    חותכים את הרימון איפה שהכתר, מבצעים חיתוכים לאורכו (לא עד הסוף) היכן שנמצאים הקרומים העבים, פותחים מעט
    נותנים צ'אפחות עם כלי כלשהו עד שהכל יוצא.

  • שיטה 2:
    חותכים את הרימון ל-2 מכניסים לקערה עם מים מפרידים את הגרגירים ממנו ככה המיצים לא ישפריצו עליכם, אח"כ מנקים ומסננים.

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il