פודיק - Foodik

2 טיפים איך למנוע מאבוקדו להשחיר

דרגו את המתכון: 
4 אהבו
374 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
2 טיפים איך למנוע מאבוקדו להשחיר
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
3 דקות
זמן כולל
3 דקות

2 טיפים / 2 שיטות שימנעו מהאבוקדו שלכם להשחיר במקרר! השיטה הראשונה היא למרוח את שטח הפנים שלו היטב במיץ לימון סחוט טרי והשיטה השניה להכניס אותו לקערה עם מים, השיטה הראשונה עדיפה יותר, אם תרצו לצפות בשיטות וטריקים מגניבים נוספים לחצו כאן ותגיעו לקטגוריה המתאימה באתר שלי. עקבו אחריי באינסטגרם כדי לקבל את הסרטונים לפני כולם וכמובן הירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ועזרו לי לגדול.

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   ללא שיטת בישול
כשרות:   פרווה
2 / 0 מרכיבים
מרכיבים
2 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • שיטה 1: למרוח את האבוקדו במיץ לימון סחוט טרי ולסגור בקופסה. (אם תשימו מיץ לימון סחוט טרי במחית אבוקדו מעוכה זה גם יעכב את ההשחרה שלו!)

  • שיטה 2: לשים את האבוקדו בקערה עם מים.

הערות
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il