פודיק - Foodik

שניצל חריף קריספי כשר לפסח

דרגו את המתכון: 
3 אהבו
... צפיות
שניצל חריף קריספי כשר לפסח
מנות
3
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
10 דקות
זמן כולל
20 דקות

שניצל חריף קריספי כשר לפסח - מתכון קל טעים ושווה שאתם חייבים לנסות בחג / סתם ביום חול (פשוט תחליפו את קמח המצה בפירורי לחם רגילים), עקבו אחר ההוראות ותהנו מארוחת צהריים בשרית טעימה כשרה לפסח, יש בעוד עוד מתכונים כשרים לפסח ואם אתם אוהבים בלי קשר מתכונים מטוגנים אז יש גם מתכון להמבורגר שניצל מטורף שכדאי לכם לנסות! בלי קשר כל המתכונים נמצאים בעמוד היוטיוב שלי אז אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. והכי חשוב שתדעו שאני מעלה את כל המתכונים קודם כל לאינסטגרם שלי, עקבו אחריי ותישארו מעודכנים. בנתיים צפו במתכון הוידאו:

צפו בסרטון הוידאו של המתכון
13 / 0 רכיבים
רכיבים
  • לבלילת הביצים
  • לתערובת הפירורים
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מכינים את בלילת הביצים החריפה ומערבבים היטב.

  • לקערה נפרדת מוסיפים את קמח המצה והתיבול וטועמים מוודאים שהטעם אכן מספק אתכם לפי ציפוי השניצל

  • טובלים את חזה העוף הדק בבלילת הביצים, אח"כ בתערובת הפירורים ומסדרים בצד

  • מחממים שמן עמוק וברגע שהוא מספיק רותח (170-180 מעלות) מכניסים לטיגון

  • מוציאים ושיהיה בתיאבון לא לשכוח רטבים קטשופ ומיונז למי שאוהב, תהנו

הערות
  • ניתן להוסיף מרק עוף ואבקת מרק בצל למי שאוהב - תוודא שהם מספיק טעימים לכם לפני ציפוי השניצל!

  • ניתן לשים פחות חריף ולשחק עם הפפריקה והצ'ילי הגרוס (לשים חצי פפריקה מתוקה וחצי חריפה)

  • ניתן לטחון בבלנדר פלפל צ'ילי אדום עם טחינה גולמית מים ומלח וליצור טחינה חריפה לטבילת השניצל

מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
אולי תאהבו גם
כתיבת תגובה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות