פודיק - Foodik

קיורטוש מקופלת

דרגו את המתכון: 
2 אהבו
5 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
קיורטוש מקופלת
מנות
2
קושי:
בינוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול
30 דקות
זמן כולל
50 דקות

קיורטוש מקופלת הונגרי בקלי קלות עם טריק מיוחד שבעזרתו כל אחד יוכל להכין אותו בבית, מה עשיתי? ליפפתי 2 גלילי נייר סופג בנייר אפייה טוב טוב מבפנים ומבחוץ ועליהם ליפפתי רצועות של בצק עלים מופשר בעדינות, ציפיתי בסוכר וקנימון ואפיתי בתנור, את הרכב המילוי עם המקופלת תוכלו לראות מלמטה. בנתיים אוכל לספר לכם שיש לי עוד מתכונים מעניינים מהמטבח ההונגרי לחובבי הז'אנר ובלי קשר עוד מגוון קינוחים בתנור אם אתם בקטע של קינוחים כאלו. יש לי גם באתר מתכון לעוגת גבינה מקופלת טעים ברמות קשות! עקבו באינסטגרם וצפו בתכנים לפני כולם.

שיטת בישול:   מקרר, תנור
כשרות:   חלבי
13 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים ל-2 קיורטוש:
  • למילוי:
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • נוציא את בצק העלים להפשרה. נרפד 2 גלילי נייר סופג בניירות אפייה מבפנים ומבחוץ כמו בסרטון ונניח בצד.

  • ניקח את הבצק עלים ונפתח אותו, נחתוך ל-2 כמו בסרטון ואז נחתוך אותו לרצועות לרוחב כדי שנקבל רצועות ארוכות שנוכל ללפף בקלות. ממש כמו בסרטון, עם גלגלת של פיצה. מלפפים את גלילי הנייר הסופג בבצק העלים וחשוב מאוד שלא יהיו רווחים בין הליפופים, שיהיה אטום אחרת זה יפתח לכם באפייה ויהיו לכם מרווחים בין לבין והמילוי יצא לכם החוצה!

  • תוסיפו לצלחת רחבה סוכר וקינמון ותערבבו תצפו את הקיורטושים בסוכר והקינמון ותכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-30-32 דקות עד להזהבה! מיד לאחר מכן מוציאים ומצננים.

  • מוסיפים לקערה שמנת מתוקה קרה מהמקרר ומתחילים להקציף, אח"כ מוסיפים את הסוכר מחית הוניל והאינסטנט פודינג וממשיכים להקציף, מוסיפים את החלב ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה במרקם כמו בסרטון. קוצצים 4 מקופלות לצ'אנקים ומוסיפים לתערובת ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול.

  • מעבירים את התערובת לשקית זילוף ומזלפים לתוך הקיורטושים בזהירות, מעבירים למקרר למספר שעות או לילה ואח"כ חותכים ואוכלים, בתיאבון!

הערות
  • אפשר להחליף את המקופלת בשוקולד שאוהבים - קינדר למשל או משהו אחר.

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il