אוהבים פשטידות ורגישים לגלוטן? מתכון לפשטידת תירס וגבינות דיאטטית ללא גלוטן! גבינות רזות וטעם נפלא! מתאימה וטעימה גם למי שכן יכול לאכול גלוטן! תוך מספר דקות הכנה ואפייה בתנור תוכלו להנות מארוחת ערב קלה ומהירה שתסגור לכם את הפינה! אם אתם רגישים לגלוטן צפו במתכונים ללא גלוטן ואם תרצו לקבל התראה כשעולה מתכון חדש לערוץ היוטיוב שלי לחצו כאן והירשמו כמנויים לערוץ עוד היום!
מחממים תנור ל-180 מעלות
מערבבים בקערה את כל המרכיבים הכתובים למעלה היטב ולא מוסיפים מלח (כיוון שיש מלח בחלק מהגבינות כמו הבולגרית הצהובה וכו') אם ממש רוצים מלוח מוסיפים עוד כפית.
מעבירים לתבנית בגודל 20X20
מכניסים לתנור (שחומם מראש על 180 מעלות) ומניחים על הרשת האמצעית שלו לכ-30 דקות אפייה.
מוציאים, נותנים לפשטידה להתקרר להצטנן ולהתייצב קלות, אח"כ חותכים ושיהיה בתיאבון.
למי שלא אכפת מגלוטן יכול להמיר את קמח התירס בקמח רגיל
ניתן להשתמש בתירס רגיל ולא תירס קל
ניתן לשחק עם הגבינות ובמקום גבינה לבנה ולאבנה להשתמש בקוטג'
אם רוצים שהפשטידה תתקרר ותתייצב מהר יותר תכניסו אותה למקרר לכ-30 דקות, תוציאו ותאכלו - שלא תהיה קרה מדיי.