פודיק - Foodik

פלפלים חריפים מוחמצים

דרגו את המתכון: 
4 אהבו
... צפיות
פלפלים חריפים מוחמצים
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
5 דקות
זמן בישול
5 דקות
זמן כולל
10 דקות

אוהבים ירקות כבושים? אוהבים חריף? מעולה! הנה לכם רעיון נפלא למיקס פלפלים חריפים מוחמצים / כבושים בקלי קלות שיעשו לכם שמח לצד כל ארוחה כל סנדוויץ' או כתוספת למתבל כלשהו! שווה במיוחד ויכול להקפיץ כל מנה! יש באתר עוד מגוון ירקות מוחמצים סופר טעימים שיעשו לכם כיף על השולחן. יש באתר גם מתכון לבצל סגול מוחמץ וגם מתכון נפלא לחמוצים צהובים ישראלים שכולנו אוהבים, תנסו להכין בבית, כל המתכונים עולים קודם כל לדף האינסטגרם שלי ותמיד לערוץ היוטיוב שלי, צפו במתכון הוידאו:

צפו בסרטון הוידאו של המתכון
12 / 0 רכיבים
רכיבים
4 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • חותכים [ עם כפפות ] את הפלפלים החריפים לרצועות דקות

  • מחממים כוס מים וכוס חומץ בסיר ומביאים לרתיחה, מוסיפים את המלח והסוכר ומערבבים עד להמסה מוחלטת ורתיחה

  • מעבירים לצנצנת זכוכית את זרעי הכמון, הכוסברה, עלי הדפנה הפלפלים ושיני השום לכיסוי

  • שופכים את הנוזלים עד הסוף ממתינים מעט וסוגרים, מחכים עוד 30 דקות ומעבירים למקרר. ניתן כבר לאכול ביום שלמחרת - יחזיק עד כחודש ימים ואפילו קצת יותר

הערות
  • אם יש צורך בעוד נוזל תמיד החומץ והמים צריכים להיות ביחס של 50-50. כנ"ל לגבי הסוכר והמלח

  • לחריפות נוספת אפשר להוסיף לצנצנת פלפל צ'ילי יבש

  • ניתן לטחון עם טחינה / מיונז ואז קיבלתם ממרח חריף משוגע!!!

מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
אולי תאהבו גם
כתיבת תגובה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות