פודיק - Foodik

פיצה שמנת מקורמל ובטטה

דרגו את המתכון: 
1 אהבו
72 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
פיצה שמנת מקורמל ובטטה
מנות
6
קושי:
קשה
זמן הכנה
24 שעות
זמן בישול
2 דקות
זמן כולל
24 שעות ו-2 דקות

פיצה ברוטב שמנת מקורמל ובטטה אפויה בתנור זה הדבר הבא שאתם חייבים להכין, אם נכנסתם לפה סביר להניח שאתם אוהבים את הטעמים האלו אבל אני נשבע לכם ביקר לי שזאת אחת הפיצות אם לא הכי טעימה שהכנתי בבלוג שלי, כל ביס מפוצץ בטעם עם השמנת המתוקה האגוז מוסקט הבצל המקורמל, הגבינות, מה יכול להיות פה לא טעים? בקיצור רוצו להכין ואם אתם רוצים את הטעם המשובח תכינו בטאבון ותהנו! כמובן מי שאוהב את הפיצה הקלאסית יכול להכין את הפיצה מרגריטה שיש לי באתר וכמובן לראות את שאר מתכוני הפיצות המעולים שיש לי באתר. עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם.

שיטת בישול:   בישול בסיר, טאבון
כשרות:   חלבי
17 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • ל-6 פיצות בינוניות:
  • לרוטב שמנת בצל מקורמל (מספיר ל-2-3 פיצות):
  • לטופינג:
7 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • למיקסר תוסיפו את המים והשמרים וערבבו טוב. אח"כ תוסיפו את הקמח ותלושו הכל מס' דקות, ב-2 דקות האחרונות תוסיפו את המלח ותמשיכו ללוש עד לקבלת בצק חלק.

  • צרו כדור בצק וכסו ותנו לו מנוחה של 10 דקות, אח"כ שוב פעם קפלו ותלושו אותו כסו ותנו לו עוד 10 דקות מנוחה (הבצק יהיה חלק יותר), אח"כ כסו והתפיחו שעתיים (בחוץ על השיש)

  • אחרי שעתיים חלקו את הבצק ל-3 כדורים, כדררו כמו בסרטון העבירו אותם לכלי פלסטיק אטום, התפיחו שוב עוד שעתיים בטמפ' החדר. לאחר מכן הכניסו למקרר להתפחה של 24 שעות.

  • תכינו את התוספות: קלפו וחתכו בטטה לקוביות, תוסיפו שמן זית פלפל ומלח ותאפו בתנור על 200 כ-30-40 דקות עד לריכוך והזהבה.

  • רוטב שמנת בצל מקורמל: חתכו בצל לבן גדול לשיערות וקרמלו במחבת עם שמן זית (או חמאה) עד שהבצל ממש חום. אח"כ תוסיפו גביע שמנת מתוקה, כפית סוכר חום, חצי כפית אגוז מוסקט, מלח פלפל שחור גרוס, 2 כפות גרנה פדנו ומוצרלה מגוררות וערבבו מספר דקות עד שהרוטב מסמיך יפה. ברגע שזה קורה תעבירו לקערה ושמרו בצד.

  • לאחר 24 שעות שהבצק תפח תוציאו את הבצק 2 שעות לפני האפייה לטמפ׳ בחדר, חלצו כדור בצק בזהירות ופתחו על סמולינה!

  • פזרו מעט סמולינה על כף הפיצה תעבירו את הבצק עליו ותתחילו לשים את התוספות: רוטב שמנת בצל מקורמל (לא להעמיס!) קוביות בטטה, בזיליקום מוצרלה וגרנה פדנה ותכניסו לטאבון עם טמפ' רצפה 420 מעלות או תנור שחומם מראש למקסימום מעלות עם תבנית ותשימו את הפיצה על התבנית! אני מבטיח לכם ביס שלא תשכחו הרבה זמן.. אהבתם? פרגנו בלייק ותנו תגובה טובה.

הערות
  • אפשר לשחק עם הגבינות, מי שרוצה לעשות בתנור שפשוט יחמם אותו הרבה זמן לפני בטמפ' הכי גבוהה עם תבנית בפנים כדי שתתחמם. ואז תשימו את הפיצה על התבנית.

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# אגוז מוסקט # חג שבועות # מתכונים לשבועות # רוטב לפיצה # ארוחה חלבית # רעיונות לארוחת ערב # רעיון לארוחת ערב # ארוחת ערב חלבית # ארוחת בוקר רומנטית # שמרים יבשים # בטטה # אוכל חלבי # בצל מקורמל # בצל # ארוחה רומנטית # מנות ראשונות לשבועות # חלבי # מנה ראשונה לשבועות # ארוחת ערב # רטבים # שמנת מתוקה להקצפה # ארוחות צהריים חלביות # קמח # ארוחות בוקר חלביות # ארוחות חלביות # אוכל לשבועות # ארוחות רומנטיות חלביות # ארוחות זוגיות חלביות # ארוחת ערב רומנטית חלבית # רעיון לארוחה רומנטית # אירוח חלבי # ארוחה איטלקית # מנות חלביות לשבועות # ארוחת ערב רומנטית # רטבים לפסטה # רטבים לפסטות # אוכל טעים # אוכל מנחם # אוכל מתוק # בטטה בתנור # ארוחות ערב חלביות # חלבי מושחת # גרנה פדנו # יאבלולו שמבלולו # קמח קאפוטו נובולה # קמח קאפוטו # בצקים ומאפים # בזיליקום # בצל לבן # ארוחה זוגית # קמח לבן # סוכר חום # פיצה # מוצרלה # שמרים יבשים פעילים # שמנת מתוקה # מתכונים עם שמנת מתוקה # גבינות # אירוח בופה חלבי # אירוח חלבי מתכונים # פיצות טעימות # פיצות לילדים # שבועות

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il