עוגת מרשמלו סמורס שוקולד מילקה

שתפו
דרגו את המתכון
0
793 צפיות
עוגת מרשמלו סמורס שוקולד מילקה
מנות: 4 מנות קושי: קל זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 10 דקות זמן כולל: 20 דקות

אוהבים סמורס? עוגות מושחתות? הכנו לכם עוגת מרשמלו (סמורס) עם תחתית שוקולד מילקה לבן ושחור טעימה ברמות! קלה להכנה תוך מספר דקות מכניסים לתנור ותוך 10 דקות מקבלים את ההשחמה היפה הזאת על המרשמלו מלמעלה ונהנים מאחלה של קינוח! לוקחים ביסקוויט טובלים ומנגבים ומתענגים על טעמים של מרשמלו בזוקה ושוקולד משובח! כדי להישאר מעודכנים ולקבל התראות כשמתכונים חדשים שלנו עולים הירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלנו ולחצו על הפעמון, בנתיים תהנו ממתכון וידאו משובח:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/3 שלבים
  • לתבנית עגולה או מרובעת מכניסים שוקולד מילקה ויוצרים מעין תחתית, מעל התחתית מניחים את המרשמלו בצורה מסודרת.
  • מכניסים לתנור על העוצמה הגבוהה ביותר למשך כ-10 דקות, תסתכלו שהמרשמלו לא נשרף מלמעלה.
  • תוציאו בזהירות, קחו ביסקוויט, נגבו ותהנו ממתכון קליל מנצח טעים ומושחת!

הערות

*ניתן להשתמש בכל סוג של מרשמלו ובכל סוג שוקולד שתרצו.
*ניתן להשתמש באיזה ביסקוויט שתרצו זה לא באמת משנה.

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

2 תגובות על : עוגת מרשמלו סמורס שוקולד מילקה

  1. ימית הגיב:

    אמאלה נראה טעים רצח תודה רבה

    1. הגיב:

      תודה רבה ימית היקרה בהחלט טעים ממש וקל מאוד להכנה 🙂

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות