פודיק - Foodik

עוגת מרשמלו סמורס שוקולד מילקה

דרגו את המתכון: 
6 אהבו
... צפיות
עוגת מרשמלו סמורס שוקולד מילקה
מנות
4
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
10 דקות
זמן כולל
20 דקות

אוהבים סמורס? עוגות מושחתות? הכנו לכם עוגת מרשמלו (סמורס) עם תחתית שוקולד מילקה לבן ושחור טעימה ברמות! קלה להכנה תוך מספר דקות מכניסים לתנור ותוך 10 דקות מקבלים את ההשחמה היפה הזאת על המרשמלו מלמעלה ונהנים מאחלה של קינוח! לוקחים ביסקוויט טובלים ומנגבים ומתענגים על טעמים של מרשמלו בזוקה ושוקולד משובח! כדי להישאר מעודכנים ולקבל התראות כשמתכונים חדשים שלנו עולים הירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלנו ולחצו על הפעמון, בנתיים תהנו ממתכון וידאו משובח:

צפו בסרטון הוידאו של המתכון
3 / 0 רכיבים
רכיבים
3 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • לתבנית עגולה או מרובעת מכניסים שוקולד מילקה ויוצרים מעין תחתית, מעל התחתית מניחים את המרשמלו בצורה מסודרת.

  • מכניסים לתנור על העוצמה הגבוהה ביותר למשך כ-10 דקות, תסתכלו שהמרשמלו לא נשרף מלמעלה.

  • תוציאו בזהירות, קחו ביסקוויט, נגבו ותהנו ממתכון קליל מנצח טעים ומושחת!

הערות
  • *ניתן להשתמש בכל סוג של מרשמלו ובכל סוג שוקולד שתרצו.*ניתן להשתמש באיזה ביסקוויט שתרצו זה לא באמת משנה.

מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
אולי תאהבו גם
1 תגובות על: עוגת מרשמלו סמורס שוקולד מילקה
ימית
ימית
29 באוגוסט 2020 בשעה 12:4
אמאלה נראה טעים רצח תודה רבה
הגב
פודיק
פודיק
3 באוקטובר 2020 בשעה 15:29
תודה רבה ימית היקרה בהחלט טעים ממש וקל מאוד להכנה :)
הגב
כתיבת תגובה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות