פודיק - Foodik

עוגת גבינה ביסקוויטים בטעם קפה

דרגו את המתכון: 
4 אהבו
... צפיות
עוגת גבינה ביסקוויטים בטעם קפה
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
20 דקות
זמן הקפאה
3 שעות
זמן כולל
3 שעות ו-20 דקות

מתכון לעוגת גבינה עם ביסקוויטים (ללא אפייה, עוגה קרה) בטעם קפה, גבינות רזות, מתאימה למי שמחפש קינוח לא משמין במיוחד! שמנת חמוצה 9% שומן וגבינה לבנה 5% שומן, עקבו אחר ההוראות ותהנו מעוגה שיכולה להיות לכם כמעין "קסטה" במידה ותקפיאו במקפיא או רכה נימוחה וטעימה במיוחד! באתר שלנו קטגוריה של עוגות גבינה כך שאם תרצו להכין משהו אחר המבחר גדול ולכל מתכון ישנו סרטון, נשמח שתירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלנו על מנת לקבל התראה כשעולה מתכון חדש! צפו במתכון הוידאו עכשיו:

צפו בסרטון הוידאו של המתכון
14 / 0 רכיבים
רכיבים
  • הכנות לעוגה
  • רכיבים
9 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • תחילה, הכינו כוס נס קפה והניחו לה בצד שתתקרר.

  • לקערה גדולה מוסיפים את 2 גביעי השמנת החמוצה והגביע הגדול של הגבינה הלבנה, מניחים בצד.

  • לקערה נפרדת מוסיפים: אינסטנט פודינג וניל (חבילה וחצי) + חצי כוס חלב קר, 2 כפיות נס קפה, כף אייריש קרים בייליס, כפית תמצית וניל ו-120 גרם סוכר (כשלושתרבע-חצי כוס סוכר, ניתן לשלב ממתיק סטיביה ולהפחית בקלוריות, תטעמו כדי לבדוק כמה העוגה מתוקה לכם), ערבבו הכל היטב.

  • הוסיפו את תכולת התערובת בקערה הקטנה (עם האינסטנט פודינג וניל וכו') לקערה הגדולה עם הגבינות וערבבו היטב, קפלו בצורה כזו שהתערובת תהיה אחידה ושימו לב למרקם שאמור להיות לתערובת (וידאו ביוטיוב של פודיק - כתבו "עוגת ביסקוויטים פודיק" ותגיעו לסרטון), לאחר שערבבתם הכל הניחו בצד.

  • קחו את כוס הנס קפה שהכנתם בהתחלה (בטח התקררה כבר) ושפכו לקערה קטנה, הוסיפו 2 כפות אייריש קרים בייליס וערבבו היטב.

  • קחו תבנית 20X30 ו-36 ביסקוויטים רגילים (לא הקטנים), טבלו כל ביסקוויט בקערה עם הנס קפה והבייליס (טבילה קטנה לא להרטיב יותר מדיי) והניחו על גבי התבנית בצורה כזו שבכל שורה יהיו 4 ביסקוויטים ובכל טור יהיו 3 (סה"כ בכל "קומה" 12 ביסקוויטים".

  • אחרי הנחת "קומת הביסקוויטים הראשונה" הניחו מתערובת הגבינות, שטחו ויישרו והשאירו כמובן עוד כמות לקומה הבאה ולזאת שאחריה. (כחצי מכמות תערובת הגבינות).

  • לאחר מכן הניחו שוב פעם 12 ביסקוויטים בצורה שווה ושוב פעם הניחו עליהם את החצי השני של תערובת הגבינות, לאחר מכן שוב פעם הניחו עוד 12 ביסקוויטים ובזה סיימתם.

  • הכניסו למקרר ל-24 שעות לייצוב או לכ-5 וחצי שעות במקפיא. ניתן להשאיר יותר במקפיא ולקבל מעין עוגת "קסטה" קרה שתרגיש לכם כמו גלידה.

הערות
  • למי שלא רוצה להפחית בסוכרים - ניתן בתחילת התהליך להמיס שוקולד מריר / חלב / לבן במיקרוגל בפולסים של חצי דקה-דקה, לערבב ולהשאיר בצד, לאחר שהתקרר - לצקת בסיום התהליך על העוגה ולהכניס למקרר.

  • למי שרוצה להפחית בקלוריות ניתן להשתמש רק עם ממתיק סטיביה במקום סוכר.

מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
תגיות:
# קינוחים לאורחים # חג שבועות # מתכונים לשבועות # מתכונים לאירוח # עוגת גבינה ללא מיסקר # עוגת גבינה # עוגת גבינה ביסקוויטים # עוגת גבינה דיאטטית # עוגת גבינה גבינות רזות # עוגת גבינה ביסקוויטים עם בייליס # בייליס # אייריש קרים בייליס # ליקר בייליס # עוגת גבינה בטעם קפה # עוגות גבינה בטעם קפה # עוגות בטעם קפה # עוגות מרזות # עוגת ביסקוויטים # עוגת ביסקוויטים שרה נתניהו # עוגת ביסקוויטים גבינה # עוגת ביסקוויטים מתכון # מתכונים לחגים # קינוחים לארוחת ערב # קינוחים לחגים # קינוחים לא משמינים # עוגת גבינה ביסקוויטים ללא אפייה # עוגת גבינה קרה # עוגת גבינה ללא מיקסר # עוגת גבינה ביסקוויטים דיאטטית בטעם קפה # עוגות גבינה דיאטטיות # עוגות גבינה לא משמינות # עוגות גבינה גבינות רזות # גבינות רזות # גבינה לבנה # גבינת שמנת חמוצה # עוגת גבינה ביסקוויטים בטעם קפה נס קפה # עוגת גבינה ביסקוויטים טעם נס קפה # עוגת ביסקוויטים נס קפה # קינוחים לשבועות # קינוחים דיאטטיים # שמנת חמוצה # ביסקוויטים # תמצית וניל # שבועות # עוגות # עוגות גבינה # אינסטנט פודינג וניל # סוכר חום דמררה # נס קפה
אולי תאהבו גם
1 תגובות על: עוגת גבינה ביסקוויטים בטעם קפה
יהודית
יהודית
14 בינואר 2021 בשעה 12:43
כתוב במתכון 2 גביעי שמנת חמוצה (200 גרם סה"כ) השמנת חמוצה שאני רואה בחנות, היא 200 גרם גביע אחד! אז לא ברור לי האם הכוונה לשים שני גביעים של 200 גרם כל אחד, או רק גביע אחד של 200 גרם? אשמח לתשובה בהקדם תודה רבה
הגב
פודיק
פודיק
14 בינואר 2021 בשעה 12:47
היי יהודית תודה רבה זו בהחלט טעות אנוש שתוקנה. תודה על תשומת הלב! צריך 400 גרם - 2 גביעים :) כמו שכתוב במתכון הוידאו גם ביוטיוב.
הגב
כתיבת תגובה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות