פודיק - Foodik

עוגת אוראו ושוקולד מילקה לבן ב-5 דקות

דרגו את המתכון: 
20 אהבו
4847 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
עוגת אוראו ושוקולד מילקה לבן ב-5 דקות
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
5 דקות
זמן בישול
1 דקות
זמן כולל
6 דקות

אוהבים מתכונים קלילים? משהו פשוט שאפשר לעשות במיקרוגל? המצאנו לכם את מתכון השנה! עוגת אוראו בשילוב שוקולד מילקה לבן! עונג צרוף לחך שלכם! מה שאתם צריכים לעשות הוא לטחון עוגיות Oreo, לשבור עוד עוגיה, לעקוב אחר השלבים ולהכניס לדקה אחת בלבד למיקרוגל! מבטיחים לכם שזה יצא טוב וטעים! הירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלנו בלחיצה כאן! הכנו לכם מתכון וידאו מסודר כדי שתראו איך הכנו את העוגה המדהימה הזו (ניתן להכניס בכוס שניתן לחמם במיקרוגל), אל תשכחו להוציא בזהירות כי זה יהיה חם:

שיטת בישול:   מיקרוגל
כשרות:   חלבי
7 / 0 מרכיבים
מרכיבים
7 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • לכלי שניתן לחמם במיקרוגל / ספל מכניסים 2 וחצי כפות קמח תופח, כף סוכר חום.

  • במעבד מזון / נינג'ה טוחנים 3 עוגיות אוראו עד לקבלת אבקה

  • מוסיפים לכלי 4 כפות של אבקת עוגיות אוראו, מוסיפים 2 כפות שמן, 4 כפות חלב.

  • מערבבים הכל היטב מלמעלה למטה ממש בדפנות כמו שצריך שלא ישאר לכם קמח איפשהו, ערבבו ממש טוב עד לאיחוד התערובת למרקם סמיך אחיד, שהתערובת לא תהיה דלילה.

  • לאחר שסיימתם שברו 3 קוביות שוקולד מילקה לבן ו"הטביעו" בתוך התערובת, כסו אותן היטב.

  • שברו עוד מספר קוביות שוקולד מילקה לבן ופזרו מלמעלה, שברו עוד עוגיית אוראו בעזרת היד ופזרו מלמעלה.

  • הכניסו לדקה אחת בלבד למיקרוגל, תוציאו בזהירות כי זה חם, שיהיה בתיאבון!

הערות
  • * כמויות השוקולד ניתנות לשינוי על ידכם לפי טעם, יותר או פחות - תלוי בכם.* ניתן להשתמש בסוכר חום או סוכר לבן.* ניתן לוותר על הסוכר למי שלא אוהב כ"כ מתוק.* ניתן לעשות את זה גם בתנור אך זה יקח יותר מדקה אחת. יש לפקוח עין ולבדוק מתיי המאפה מתנפח ומוכן - שימו לב שלא יתייבש לכם.

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il