מקלות שניצל קריספיים מתובלים דקים שלא תרצו להפסיק לאכול תוך 10 דקות עבודה! אתם כבר יודעים שיש לי בבלוג המון מתכוני שניצל טעימים וממכרים אבל זה אחד המתכונים היותר שווים! מקלוני שניצלונים דקים מתובלים שאפשר להכין בקלי קלות לשבת המלכה או לסתם ארוחת צהריים באמצע השבוע, תנסו וספרו לי איך יצא לכם! עקבו אחריי באינסטגרם וצפו במתכונים לפני כולם!
חותכים את פרוסות השניצל לרצועות דקות ובנתיים מחממים את השמן העמוק בסיר
לקערה מוסיפים את המצרכים של בלילת הביצים: ביצים, קטשופ מיונז חרדל מעט מלח ומערבבים היטב
לכלי רחב נפרד מוסיפים את מצרכי התערובת היבשה: פירורי הלחם, הפפריקה האדומה, הפטרוזיליה היבשה המלח והשומשום ומערבבים (אפשר גם חצי כפית אבקת שום)
טובלים את רצועות חזה העוף בבלילת הביצים ואח"כ מצפים בתערובת היבשה, מטגנים בשמן עמוק וחם (170 מעלות לפחות) עד להזהבה ומוציאים לרשת צינון, בתיאבון! אהבתם? פרגנו בלייק זה תמיד עוזר :) אוהב אתכם
אפשר להוסיף צ'ילי גרוס לתערובת היבשה, אבקת שום או שום גבישי ומי שאוהב יכול להוסיף גם מעט אורגנו
אני אוהב את המתכון הזה!
כיף גדול! תהנו ים!