פודיק - Foodik

כדורי גבינה ותירס קריספיים מטוגנים

דרגו את המתכון: 
3 אהבו
... צפיות
כדורי גבינה ותירס קריספיים מטוגנים
מנות
6
קושי:
בינוני
זמן הכנה
שעה ו-10 דקות
זמן בישול
10 דקות
זמן כולל
שעה ו-20 דקות

כדורי גבינה ותירס מטוגנים קריספיים סופר טעימים עם גבינת טוב טעם של חברת טרה - תאמינו לי את הקריספיות והטעם הזה אתם לא תשכחו הרבה זמן אחרי שתיתנו את הביס בכדור המטורף הזה! נכון שזה מתאים בול ל חג שבועות אבל המתכון הזה מתאים ל בראנץ' או לארוחת בוקר או למתיי שרק תרצו - מה רע לאכול כדורי גבינה טעימים ומזינים בכל ימות השבוע? שום דבר! ממליץ להכין בהקדם האפשרי! יש לי גם מתכון מטורף לכדורי גבינות ופירה מטוגנים קריספיים עם טעמים משוגעים! המתכונים עולים קודם כל לעמוד האינסטגרם שלי וכמובן גם זמינים בערוץ היוטיוב שלי אשר אליו כל המתכונים עולים! תירשמו כמנויים ותלחצו על הפעמון ותקבלו התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. בנתיים צפו במתכון הוידאו:

צפו בסרטון הוידאו של המתכון
15 / 0 רכיבים
רכיבים
  • לציפוי
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מערבבים היטב בקערה את כל מצרכי הכדורים עד לקבלת עיסה לא נוזלים ומעט קשה! אם רך תוסיפו עוד קצת פירורי לחם.

  • מכניסים למקרר לחצי שעה / שעה אם רוצים שהתערובת תהיה יותר יציבה

  • מוציאים את התערובת מהמקרר, לוקחים כף ממנה ובעזרת ידיים רטובות מכדררים ומעבירים לקערה עם ביצים טרופות, מצפים היטב ואח"כ מצפים בקערה עם פירורי לחם ופירורי פנקו (תתבלו עם מעט מלח ופלפל)

  • חממו שמן לטיגון עמוק בסיר ותוסיפו את כדורי הגבינה המצופים בעדינות (בנגלות - כדי שטמפרטורת השמן לא תנצח!) עדיפות לכ-3 כדורים בכל פעם אם מדובר בסיר קטן, תוציאו אחרי מספר דקות כשהם כבר זהובים ויפים

  • תניחו על נייר סופג, ניתן להגיש עם שמנת חמוצה בצד / עם צזיקי יווני טעים. פזרו קצת שמיר מלמעלה ושיהיה בתיאבון.

הערות
  • במתכון הזה אי אפשר להחליף את גבינת "טוב טעם" של טרה, חייב להשתמש בה כדי להגיע למרקם ולטעם הטוב ביותר! ממליץ בחום

  • לגבינת "טוב טעם" יש טעם ניטרלי ולכן מתאימה גם למאפים מתוקים וגם למאפים מלוחים

  • הגבינה מייצבת ומעבה את הבלילה ושומרת על טעם עשיר של גבינה גם לאחר האפייה!

  • אפשר להכניס את הכדורים לתנור שחומם מראש על 180-200 מעלות עד שמזהיב אבל קחו בחשבון שהכדורים לא יהיו יפים כמו בטיגון בשמן עמוק ורותח ויש מצב טוב שהם קצת יתפוצצו לכם והגבינה קצת תנזל אבל אם למישהו אין בעיה עם זה שיאפה בתנור.

מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
אולי תאהבו גם
כתיבת תגובה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות