גלידת שוקולד עשירה מ-4 מרכיבים בלבד מתכון קל ושווה שאתם חייבים להכיר ולהכין בבית! אם אתם כאלה שהולכים לגלידרייה ומזמינים את הטעם של גלידת השוקולד הבלגי אז הנה לכם מתכון שתוכלו להכין בבית וידמה ממש את אותה הגלידה! מרקם מושלם, פצפוצי שוקולד מילקה "אקסטרה קקאו" נפלאים במרקם הגלידה והכי חשוב - ללא מכונה! יש באתר גם מתכון לגלידת פיסטוק מושלמת עם שוקולד לבן ופצפוצי אורז תפוחים, ישנו גם מתכון לגלידוניות קינדר מטורפות שיעשו לכם שמח בפה לילדים! בקיצור.. תענוג! אם תרצו כל המתכונים עולים אליי קודם כל לדף האינסטגרם שלי - עקבו אחריי ותישארו מעודכנים ובנוסף אשמח אם תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים לקבלת התראה לטלפון הנייד ברגע שעולה מתכון חדש. צפו במתכון הוידאו:
מקציפים גביע שמנת מתוקה קרה מהמקרר מספר דקות עד לקבלת קצפת יציבה
מוסיפים פחית חלב מרוכז ומערבבים היטב
מוסיפים את הקקאו מקציפים ומערבבים הכל היטב
קוצצים חפיסת שוקולד מילקה ״אקסטרה קקאו״ ומוסיפים לתערובת השוקולדית ומערבבים
מעבירים לתבנית אינגליש קייק ומקפיאים מספר שעות / לילה, בתיאבון
ניתן לקצוץ עוד שוקולד מילקה ולפזר מלמעלה / על הגלידה בזמן ההגשה, אפשר לגוון ולהוסיף גם שוקולד מילקה לבן קצוץ
יש לדאוג שהשמנת המתוקה תהיה קרה
בא לכם קצת פחות מתוק? תוסיפו חצי פחית חלב מרוכז ותחליפו את שוקולד המילקה בשוקולד אחר עם 80-90% קקאו