פודיק - Foodik

גלידת קסטה בלונדי בייגלה קרמל מלוח

דרגו את המתכון: 
3 אהבו
... צפיות
גלידת קסטה בלונדי בייגלה קרמל מלוח
מנות
5
קושי:
קל
זמן הכנה
15 דקות
זמן בישול
3 שעות
זמן כולל
3 שעות ו-15 דקות

אוהבים גלידות טעימות? הקיץ הגיע ואתם בטח רוצים לאכול משהו קר וטעים! לא יודע איך חשבתי על זה אבל זה הגיע אליי למוח! גלידת קסטה בלונדי בייגלה קרמל מלוח מ-4 מרכיבים בלבד! שוקולד בלונדי קרמל מלוח, שמנת מתוקה להקצפה, בייגלה וביסקוויטים עד חצות בלונדי - אלו כל המרכיבים שיצרו לכם את הקסטה המושלמת לקיץ הזה! ישנו באתר מתכון לקסטה קינדר קארדס מ-3 מרכיבים בלבד! אם אתם רוצים יש לי באתר מתכון לגלידת אוראו ביתית ללא מכונה בקלי קלות! בנוסף יש עוד מתכונים לקינוחים טעימים חבל על הזמן, יש גם מתכון לכדורי שוקולד בלונדי קרמל מלוח באתר שחובה לנסות בבית! אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון כדי לקבל התראה כשעולה מתכון חדש. צפו במתכון הוידאו:

צפו בסרטון הוידאו של המתכון
5 / 0 רכיבים
רכיבים
  • מרכיבים ל-5 קסטות
6 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • שוברים חפיסת שוקולד בלונדי קרמל מלוח לקערה עמידה לחימום במיקרוגל וממיסים בפולסים של 30 שניות, לאחר מכן מניחים בצד

  • מקציפים את השמנת המתוקה מספר דקות עד לקבלת קצפת יציבה, ברגע שמספיק יציבה לוקחים 2 כפות מהקצפת ומעבירים לקערה עם השוקולד המומס ומערבבים היטב

  • לאחר שסיימתם לערבב היטב תעבירו את השוקולד ו-2 כפות הקצפת שערבבתם ליתרת הקצפת שהקצפתם קודם לכן, תוסיפו עוד שברי בייגלה (שברו עם הידיים לא צריך מכשור מיוחד) וערבבו בתנועות קיפוליות.

  • קחו תבנית אינגליש קייק ברוחב 30 ס"מ וסדרו ביסקוויטים עד חצות בלונדי, על הביסקוויטים תשפכו את התערובת של הקצפת, תיישרו הכל היטב, מלמעלה "תסגרו" בעוד ביסקוויטים עד חצות בלונדי.

  • קחו ברנר או מצית טורבו ותמיסו את השוקולד מלמעלה ותדביקו בייגלה שלמים לקישוט - לא חובה.

  • כסו בניילון נצמד והכניסו למקפיא למינימום 3 שעות / לילה. בתיאבון

הערות
  • תדאגו שהשמנת המתוקה תהיה קרה מהמקרר ואל תשברו אותה בעת ההקצפה

  • לא חייב להוסיף בייגלה לקצפת

  • לא חייב לקשט למעלה בבייגלה

  • אפשר להחליף את השוקולד בלונדי קרמל מלוח בבלונדי שקדים או מה שבא לכם

מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
אולי תאהבו גם
כתיבת תגובה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות