מתכון לגלידת סולרו מנגו סטייל ביתית טעימה ומפנקת (8 יחידות בערך) שניתן להכין בקלי קלות! עקבו אחר ההוראות ותהנו מאחלה גלידה! כבר המון אנשים הכינו את הגלידה הזו לילדים והם אהבו! ואם אתם פחות בקטע של מנגו אז יש באתר עוד מתכוני גלידות מעולים וקלים שתוכלו להכין לילדים ולפנק אותם! אם תרצו לקבל את המתכונים לפני כולם עקבו אחריי באינסטגרם ותישארו מעודכנים, כמו כן הירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה ברגע שעולה מתכון חדש.
דואגים שהשמנת המתוקה תהיה קרה מהמקרר ומקציפים לקצפת יציבה, מוסיפים את גבינת המסקרפונה ומערבבים, מוסיפים את החלב המרוכז ומערבבים הכל היטב
טוחנים מנגו (ללא הגרעין כמובן 😅) למחית ומוסיפים לתערובת, מערבבים ממש מעט כדי שתישאר טקסטורה יפה, שלא הכל ייצבע בכתום אחיד
מעבירים את תערובת הגלידה לתבנית מגנומים מיישרים היטב ומכניסים מקלות ארטיק (אפשר להכניס מקלות ארטיק לפני גם ואז ליצוק את התערובת), מעבירים גם לכוסות פלסטיק אם אין תבנית סיליקון של מגנומים בבית, מעבירים להקפאה. אחכ אוכלים בתיאבון.