גלידת חלבון אבטיח 2 מרכיבים בלבד לכאלה שאוהבים מתכוני קינוחים קלים פשוטים ומהירים זה המתכון הכי שווה שיש עם 2 צורות הגשה (צפו בתיאור למטה ובסרטון), יש באתר עוד מגוון מתכוני חלבון מעולים וכל מיני מתכונים לחיטוב שאתם חייבים להכין אם אתם בקטע הבריא. יש באתר גם מתכון לשייק אבטיח קר ומרענן לקיץ אם אתם בקטע של אבטיחים, וגם מתכונים עם יוגורט פרו לבחירתכם אז.. תהנו ועקבו אחריי באינסטגרם עוד היום.
מכניסים את האבטיח והיוגורט פרו למעבד מזון וטוחנים, אפשר להוסיף עוד אבטיח או ממתיק ולטחון שוב. אם דליל מדיי תוסיפו עוד יוגורט.
מעבירים לתבנית סיליקון עם מקלות ומקפיאים, וזהו!
הצעת הגשה נוספת: מגרדים לברד מוסיפים קצת לימון ודבש ואוכלים - טעים ברמות קשות! תהנו!
במקום דבש אפשר סילאן. ממתיק אפשר איזה שרוצים - תלוי במתיקות האבטיח!
אם המרקם דליל מדיי תוסיפו עוד יוגורט, אם חסרה מתיקות תוסיפו ממתיק, ואם בא לכם תטחנו עוד אבטיח - הכל לפי טעמכם האישי!