בריסקט בתנור עם בצלים וגזרים - מתכון בשרי מעולה! פודיק | שחר חן | Foodik

בריסקט בתנור עם בצלים וגזרים

שתפו
דרגו את המתכון
0
235 צפיות
מתכון לבריסקט בתנור עם בצלים וגזרים
מנות: 5 מנות קושי: בינוני זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 3 שעות זמן כולל: 3 שעות ו15 דקות

בריסקט ( חזה בקר ) בתנור עם בצלים וגזרים שום ועוד דברים טובים, מתכון קליל למתחילים לאחלה ארוחה שיכולה להתאים ליום שישי כארוחה חגיגית או כארוחת צהריים נפלאה בכל ימות השבוע, לאכול עם תוספת בצל ולהנות מבצלים שיתקרמלו בתנור בבישול הארוך ומגזרים רכים וטעימים, עקבו אחר ההוראות ותצא לכם מנה עיקרית בשרית מושלמת! יש באתר מתכון לבריסקט במעשנה (מטורף!!! 14 שעות עישון) וגם מתכון ללחם בשר ועשבי תיבול סופר טעים וגם מתכון לאסאדו בתנור בבירה ודבש ועוד מתכונים בשריים נפלאים! אשמח אם תעקבו אחריי באינסטגרם – עולים לשם המתכונים לפני כל הפלטפורמות! בנוסף אשמח אם תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. בנתיים צפו במתכון וידאו מקוצר:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/6 שלבים
  • חותכים לרצועות עבות 3 בצלים לבנים ו-3 סגולים ומטגנים במחבת כ-10 דקות עד לריכוך
  • מעבירים את הבצלים לתבנית אפייה, על הבצלים מניחים מספר שיני שום ו-2 גזרים חתוכים
  • מייצרים את מרינדת התבלינים: בקערה קטנה מניחים תבלינים: פלפל שחור גרוס, תבלין קייג'ין, מלח ושמן זית, מערבבים הכל היטב
  • מייבשים את נתח הבריסקט היטב עם נייר סופג, מעבירים אותו לקערה ועוטפים אותו במרינדת התבלינים (ניתן לשמור במקרר מספר שעות ואח"כ להכניס לתנור).
  • לאחר שמרחתם אותו היטב במרינדת התבלינים בעודו בתוך התבנית, קחו נייר אפייה ותרטיבו אותו במים, "תכווצ'צ'ו" אותו עם הידיים ותפרסו על התבנית תכסו אותו ותכסו גם ב-2 שכבות של נייר כסף את התבנית, תכניסו לתנור (על 150 מעלות לא טורבו) לכ-שעתיים וחצי-3 שעות (משתנה מתנור לתנור), אח"כ תוציאו תורידו את נייר האפייה ונייר הכסף ותכניסו שוב לתנור למעלות הכי גבוהות לכ-10 דקות להשחמה סופית
  • אחרי ההשחמה הסופית תוציאו את הנתח מהתנור ותנו לו לנוח 30 דקות ואח"כ תחתכו אותו, שיהיה בתיאבון

הערות


  • ניתן להוסיף פרוסות תפוחי אדמה לתבנית

  • ניתן להוסיף בטטה ועוד ירקות שורש

  • ניתן לשחק עם התבלינים

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

תגיות

#אוכל בשרי   #אוכל בתנור   #אוכל ליום שבת   #אוכל ליום שישי   #אירוח בופה בשרי   #ארוחה בשרית   #ארוחה בשרית חגיגית   #ארוחה חגיגית   #ארוחות בשריות לשבת   #ארוחות חגיגיות   #ארוחות ערב בשריות   #ארוחות צהריים   #ארוחות צהריים בשריות   #ארוחת ערב בשרית   #ארוחת צהריים   #ארוחת צהריים בשרית   #בצל   #בצל לבן   #בצל סגול   #בצלים   #בקר   #בריסקט   #בריסקט בתנור   #בשר   #בשר בקר   #בשרים   #גזר   #גזרים   #חזה בקר   #ליל שבת   #ליל שישי   #מאכלים בשריים   #מאכלים בתנור   #מנה בשרה   #מנה בשרית   #מנה בשרית לחגים   #מנה בשרית לשבת   #מנה בשרית לשישי   #מנה עיקרית   #מנה עיקרית בשרית   #מנה עיקרית לחג   #מנות בשריות   #מנות עיקריות   #מנות עיקריות בשריות   #מנות עיקריות לחגים   #מנות עיקרית   #מתכוני בשר חגיגיים   #מתכוני בשר מיוחדים   #ערב שבת   #ערב שישי   #פלפל 4 העונות   #פלפל שחור   #פלפל שחור גרוס   #קייג'ין   #קרניבורים   #רעיון לארוחת צהריים   #רעיונות לארוחת צהריים   #שבת   #שישי   #תנור  

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

    עקבו אחרינו באינסטגרם

    פודיק - בלוג האוכל של שחר חן

    עקבו אחרי באינסטגרם

    רוצים לקבל מתכונים שווים לפני כולם?

    לחצו על הכפתור, עקבו אחרי וקבלו מתכונים מטורפים!