פודיק - Foodik

בריסקט בתנור עם בצלים וגזרים

דרגו את המתכון: 
14 אהבו
12755 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
בריסקט בתנור עם בצלים וגזרים
מנות
5
קושי:
בינוני
זמן הכנה
15 דקות
זמן בישול
3 שעות
זמן כולל
3 שעות ו-15 דקות

בריסקט ( חזה בקר ) בתנור עם בצלים וגזרים שום ועוד דברים טובים, מתכון קליל למתחילים לאחלה ארוחה שיכולה להתאים ליום שישי כארוחה חגיגית או כארוחת צהריים נפלאה בכל ימות השבוע, לאכול עם תוספת בצל ולהנות מבצלים שיתקרמלו בתנור בבישול הארוך ומגזרים רכים וטעימים, עקבו אחר ההוראות ותצא לכם מנה עיקרית בשרית מושלמת! יש באתר מתכון לבריסקט במעשנה (מטורף!!! 14 שעות עישון) וגם מתכון ללחם בשר ועשבי תיבול סופר טעים וגם מתכון לאסאדו בתנור בבירה ודבש ועוד מתכונים בשריים נפלאים! אשמח אם תעקבו אחריי באינסטגרם - עולים לשם המתכונים לפני כל הפלטפורמות! בנוסף אשמח אם תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. בנתיים צפו במתכון וידאו מקוצר:

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   תנור
כשרות:   בשרי
9 / 0 מרכיבים
מרכיבים
6 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • חותכים לרצועות עבות 3 בצלים לבנים ו-3 סגולים ומטגנים במחבת כ-10 דקות עד לריכוך

  • מעבירים את הבצלים לתבנית אפייה, על הבצלים מניחים מספר שיני שום ו-2 גזרים חתוכים

  • מייצרים את מרינדת התבלינים: בקערה קטנה מניחים תבלינים: פלפל שחור גרוס, תבלין קייג'ין, מלח ושמן זית, מערבבים הכל היטב

  • מייבשים את נתח הבריסקט היטב עם נייר סופג, מעבירים אותו לקערה ועוטפים אותו במרינדת התבלינים (ניתן לשמור במקרר מספר שעות ואח"כ להכניס לתנור).

  • לאחר שמרחתם אותו היטב במרינדת התבלינים בעודו בתוך התבנית, קחו נייר אפייה ותרטיבו אותו במים, "תכווצ'צ'ו" אותו עם הידיים ותפרסו על התבנית תכסו אותו ותכסו גם ב-2 שכבות של נייר כסף את התבנית, תכניסו לתנור (על 150 מעלות לא טורבו) לכ-שעתיים וחצי-3 שעות (משתנה מתנור לתנור), אח"כ תוציאו תורידו את נייר האפייה ונייר הכסף ותכניסו שוב לתנור למעלות הכי גבוהות לכ-10 דקות להשחמה סופית

  • אחרי ההשחמה הסופית תוציאו את הנתח מהתנור ותנו לו לנוח 30 דקות ואח"כ תחתכו אותו, שיהיה בתיאבון

הערות
  • ניתן להוסיף פרוסות תפוחי אדמה לתבנית

  • ניתן להוסיף בטטה ועוד ירקות שורש

  • ניתן לשחק עם התבלינים

2 תגובות על: בריסקט בתנור עם בצלים וגזרים
מיכל
מיכל
3 באוקטובר 2023 בשעה 21:49

היי שחר מועדים לשמחה! מה אפשר לשים במקום תבלין קייג'ין?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
4 באוקטובר 2023 בשעה 23:16

מה שאוהבים :]

הגב
מיכל
מיכל
4 באוקטובר 2023 בשעה 23:30

היי עשינו את זה היום לכבוד החג וואהו, יצא מושלם!! תודה רבה.

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
4 באוקטובר 2023 בשעה 23:39

איזה כיף תהנו המון! לבריאות.

הגב
רונן
רונן
20 במרץ 2023 בשעה 17:6

מה החום הפנימי המומלץ?

הגב
שחר חן פודיק
שחר חן פודיק
20 במרץ 2023 בשעה 17:20

בתכלס כשהכנתי במעשנה 92-93 חום פנימי הוא האידיאלי.

הגב
כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il