פודיק - Foodik

בלינצ'ס לוטוס

דרגו את המתכון: 
7 אהבו
... צפיות
בלינצ'ס לוטוס
מנות
6
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
10 דקות
זמן כולל
20 דקות

בלינצ'ס לוטוס משוגע שאתם חייבים לנסות להכין בבית! אין פה טיפת קמח, המעטפת כולה עשויה מעוגיות לוטוס טחונות והטעם? חבל על הזמן! המילוי מורכב מגבינה לבנה עם ממרח לוטוס שברי עוגיות לוטוס וממרח לוטוס ובקיצור - הכל פה לוטוסי במיוחד! מי שאוהב לוטוס פשוט יעוף על הקינוח הזה! תוכלו למצוא באתר עוד מתכוני לוטוס משוגעים ואם תרצו להתעדכן כשעולה מתכון חדש תעקבו אחריי בעמוד האינסטגרם שלי - אני מעלה לשם את המתכונים לפני כל המקומות! יתרה מכך - אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. צפו במתכון הוידאו עכשיו:

צפו בסרטון הוידאו של המתכון
11 / 0 רכיבים
רכיבים
  • מצרכים לבלינצ'ס
  • מצרכים למילוי הבלינצ'סים
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • טוחנים את כל המצרכים של הבלינצ'ס במעבד מזון חזק לקבלת בלילה חלקה ללא גושים!

  • על מחבת פנקייקים מרססים שמן מחממים, לוקחים כל פעם מצקת ויוצקים על מחבת פנקייקים חמה, דואגים שהבלילה תתפזר באופן שווה, נותנים לה להיטגן על עוצמה בינונית מספר דקות מכל צד (לפני שהופכים בודקים בעדינות-לעומת בלינצ'ס רגיל פה נדרש קצת יותר זמן לטגן את הבלינצ'ס, מצד שני צריך להיזהר שלא יהפוך לקשיח וישאר "פלאפי".)

  • כמובן שנותנים לצד השני גם כן להיטגן מספר דקות לפני שמוציאים ושהוא מספיק יציב!

  • לקערה מוסיפים את כל מרכיבים המילוי ומערבבים, ניתן לתקן טעמים לפי איך שאתם אוהבים - יותר מתוק / פחות מתוק - לשיקולכם

  • ממלאים כל בלינצ'ס לוטוס בכ-2 כפות מהמילוי, סוגרים, מכסים בניילון ומעבירים למקרר, בתיאבון

הערות
  • בגלל שעוגיות הלוטוס מחליפות את הקמח בבלילה כדאי מאוד להיזהר בטיגון הבלינצ'ס ולהשתמש במחבת סופר איכותית שלא תדביק לכם אותם! תנו לזה קצת זמן להיטגן על עוצמה 5-6 באינדוקציה למשל ואל תמהרו להפוך! מצד שני תיזהרו שלא יהיה לכם קשיח

  • כמויות עוגיות וממרח לוטוס בתערובת - לשיקולכם וטעמכם האישי

מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
אולי תאהבו גם
1 תגובות על: בלינצ'ס לוטוס
אורלי וייסמן
אורלי וייסמן
9 ביוני 2022 בשעה 2:16
וואלה הכנתי ויצא נדיר, אפשר לדעתי להפחית כף אחת של אינסטנט פודינג וניל כדי לקבל מרקם יותר רך אבל חוץ מזה- שאפו על הרעיון!
הגב
פודיק שחר חן
פודיק שחר חן
9 ביוני 2022 בשעה 2:19
שמח לשמוע אורלי תהני!
הגב
כתיבת תגובה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות