אסאדו בבירה ודבש - מתכון קל - ארוחה חגיגית בשרית קלה וטעימה! פודיק - Foodik

אסאדו בבירה ודבש בתנור

שתפו
דרגו את המתכון
3
430 צפיות
מתכון לאסאדו בבירה ודבש בתנור
מנות: 3 מנות קושי: בינוני זמן הכנה: 20 דקות זמן בישול: 4 שעות זמן כולל: 4 שעות ו20 דקות

מתכון קל וטעים לאוהבי בשר! אסאדו בבירה ודבש בתנור – כל שעליכם לעשות הוא למרוח את האסאדו בדבש, לשפוך בירה לקערה וליצור מרינדה עם תבלינים, לצקת אותה על האסאדו והדבש, לכסות להכניס לתנור ורק לחכות! מתכון פשוט קליל וטעים! ארוחת ערב / ארוחת צהריים חגיגית בשרית ששווה להכין לכל בני המשפחה / לכל החברים! אם אתם אוהבים עוד מתכוני קרניבורים לחצו כאן ותגיעו לקטגוריה המתאימה – תוכלו לראות עוד מתכונים טובים שהעליתי לאתר! אשמח אם תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ותלחצו על הפעמון כדי לקבל התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש! אגב, ישנו מתכון לבריסקט במעשנה (חזה בקר) שאתם חייבים להכין! טעים ברמות!

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/8 שלבים
  • מורחים את נתח האסאדו עם הדבש היטב
  • חותכים את הירקות: תפוחי אדמה לרבעים, בצל לרבעים, גזר לחתיכות גסות, שיני שום שלמות + 2 שיני שום קצוצות
  • לקערה שופכים בקבוק בירה לבנה טוכר / ויינשטפן / הוגרדן 500 מ"ל ומוסיפים את התבלינים הרשומים למעלה וכוכבי האניס, מערבבים הכל היטב ויוצקים לתבנית עם האסאדו והדבש
  • מוסיפים את כל הירקות החתוכים ומסדרים בתבנית
  • מכסים את התבנית בנייר אפייה ונייר כסף באופן הרמטי
  • מכניסים על רשת התנור (שתהיה ממוקמת באמצע שלו) לתנור שמופעל במצב טורבו על 150 מעלות ל-4 שעות!
  • אחרי 4 שעות מוציאים את התבנית מהתנור, מסירים את נייר הכסף ונייר האפייה ומכניסים לצלייה של עוד 10 דקות על 180 מעלות
  • מוציאים את הנתח בזהירות, שולפים את העצמות חותכים ומתפרעים על הנתח, בתיאבון :)

הערות


  • לא חייב בירה טוכר - אפשר חברה אחרת (ווינשטפן / הוגארדן)

  • אפשר להוסיף או להפחית את כמות הדבש למי שפחות אוהב מתוק

  • למי שאין כוכבי אניס יכול להוסיף כף / 2 של ערק בשביל הארומה - או שאפילו לא חייב

  • למי שלא רוצה חריפות שלא יוסיף פלפל שחור גרוס וצ'ילי

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

2 תגובות על : אסאדו בבירה ודבש בתנור

  1. תמיר הגיב:

    מהם הכמויות בשביל כמות כפולה של בשר ?

    1. הגיב:

      הייי. כמויות כפולות של הכל כמובן 🙂 בתיאבון

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות