פודיק - Foodik

בטטות בתנור עם טימין

דרגו את המתכון: 
6 אהבו
6136 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
בטטות בתנור עם טימין
מנות
4
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
30 דקות
זמן כולל
40 דקות

מתכון מנצח לבטטות בתנור עם טימין, שמן זית, מלח אטלנטי והרבה אהבה! כל שעליכם לעשות הוא לצפות במתכון הוידאו שלנו או במתכון הרשום, לעקוב אחר ההוראות ולהנות מתוספת בריאה וטובה במיוחד, בטטה היא אחלה פחמימה מורכבת שיכולה להתאים כתוספת לכל ארוחה. כדי לעקוב אחרינו ביוטיוב ולקבל עדכונים לטלפון הנייד הירשמו כמנויים ולחצו על הפעמון, צפו במתכון הוידאו: ערכים תזונתיים ל-100 גרם בטטה עם קליפה אפויה בתנור: קלוריות, 90 חלבון 2.01 גרם, פחמימה 20.7 גרם (מתוכם 6.4 גרם סוכר), שומנים 0.15, נתרן 36, סיבים תזונתיים 3.3, מים 75.8 גרם.

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   תנור
כשרות:   פרווה
4 / 0 מרכיבים
מרכיבים
3 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • חותכים כל בטטה ל-2, משמנים, מוסיפים מלח אטלנטי, טימין טרי ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה משומן גם כן בשמן זית.

  • מחממים תנור לעוצמה הכי גבוהה ומכניסים את הבטטות לכ-30-35 דקות כדאי לבדוק שהן לא נשרפות.

  • לאחר מכן מוציאים בזהירות ומוסיפים אם רוצים עוד מלח וגם פלפל, בתיאבון.

הערות
  • למי שאוהב ניתן לפזר גבינות על הבטטות ולאכול, הבטטות יכולות לשמש כתוספת לכל ארוחה, מדובר בפחמימה מורכבת בריאה במיוחד.

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il