פודיק - Foodik

תפוחי אדמה אפויים בתנור בשום ורוזמרין

דרגו את המתכון: 
2 אהבו
... צפיות
תפוחי אדמה אפויים בתנור בשום ורוזמרין
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
40 דקות
זמן כולל
50 דקות

מתכון נפלא לתפוחי אדמה אפויים בתנור בשום ורוזמרין שיוצאים קצת כמו תפוחי האדמה שזורקים למדורה ומוציאים בל"ג בעומר, שווה, טעים וקל מאוד להכנה! עקבו אחר ההוראות ותהנו מאחלה של תוספת לארוחה שלכם! למתכוני תוספות נוספים לחצו כאן, הירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב של פודיק ולחצו על הפעמון כדי לקבל התראה לטלפון הנייד כשמתכון חדש עולה לאוויר! צפו במתכון הוידאו:

צפו בסרטון הוידאו של המתכון
6 / 0 רכיבים
רכיבים
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מדליקים תנור על 220 מעלות

  • חותכים 700 גרם (שקית שקונים בסופר) תפוחי אדמה קטנים לחצאים ומשאירים את הקליפה שלהם.

  • מעבירים את תפוחי האדמה לקערה ומוסיפים: 3 כפות שמן זית, 2 כפות רוזמרין טרי, כפית פלפל שחור גרוס + כפית מלח / 2 כפיות מלח, 7 שיני שום קצוצות דק ומערבבים הכל היטב.

  • מעבירים לתבנית עם נייר אפייה, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-25 דקות.

  • אחרי 25 דקות מוציאים, מורידים את נייר הכסף וממשיכים לצלות את תפוחי האדמה עוד כ-15-20 דקות עד שרואים שהם השחימו ושנראים קריספיים, בתיאבון.

הערות
  • ניתן להחליף את הרוזמרין בטימין

  • אל תשימו את תפוחי האדמה בתנור בשלב העליון מדיי כדי שלא ישרפו לכם מהר.

מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
אולי תאהבו גם
כתיבת תגובה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות