פודיק - Foodik

שניצל במבה ביסלי

דרגו את המתכון: 
20 אהבו
1378 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
שניצל במבה ביסלי
מנות
3
קושי:
קל
זמן הכנה
15 דקות
זמן בישול
10 דקות
זמן כולל
25 דקות

שניצל במבה ביסלי קריספי ממכר בטירוף שאתם חייבים להכין, או לכם או לילדים אבל שתדעו - אתם פשוט חייבים להכין את זה! מדובר במתכון מקורי מיוחד שלא תפסיקו לאכול! ואם ממש בא לכם פשוט תכניסו לחלה של שבת בצהריים ככה עם חומוס מטבוחה עניינים אתם כבר יודעים לבד מה אתם אוהבים :) יש באתר עוד מתכונים לשניצלים בטעמים שונים ומגוונים (אלו הכשרים לפסח במקום קמח מצה תמירו לפירורי לחם), ואם אתם בכללי בקטע של מאכלים קריספיים אז יש קטגוריה שלמה של מתכונים קריספיים שעושים הרבה רעש... עקבו אחריי באינסטגרם כדי לקבל את המתכונים לפני כולם ואם אין לכם אינסטגרם או שבא לכם לעקוב אחריי גם ביוטיוב הירשמו לערוץ שלי עוד היום ולחצו על הפעמון כדי לקבל התראה לטלפון הנייד ברגע שאני מעלה מתכון חדש.

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   טיגון
כשרות:   בשרי
15 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • כמות ל-2-3 סועדים
  • לבלילה הרטובה (מספיקה גם לכמעט קילו שניצל):
  • לתערובת הפירורים:
3 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מייצרים את הבלילה הרטובה ומערבבים עם מי סודה (או מים רגילים אם אין סודה) עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים של טחינה גולמית (לא דליל מדיי ולא סמיך מדי).

  • מוסיפים לקערה את החומרים היבשים שכתובים למעלה מערבבים וטועמים לוודא שמספיק מלוח וטעים לכם, טובלים את השניצלים בבלילה הרטובה ומורידים עודפי בלילה ומצפים היטב בפירורים.

  • מטגנים בשמן עמוק וחם (כ-170 מעלות לפחות) מספר דקות עד לקבלת קריספיות מירבית

הערות
  • ניתן לוותר על חמאת הבוטנים - הוספתי אותה כדי לתת יותר טעם "במבאי" לתערובת - אבל אני ממליץ להוסיף

  • ניתן להחליף מי סודה במים רגילים אם אין מי סודה

  • מליחות לפי טעם אישי

  • לא לשכוח קטשופ ומיונז! :)

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il