פודיק - Foodik

שניצל ביסלי שווארמה

דרגו את המתכון: 
6 אהבו
... צפיות
שניצל ביסלי שווארמה
מנות
4
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
10 דקות
זמן כולל
20 דקות

וואו פשוט וואו! מה כולנו הישראלים אוהבים? שניצל, שווארמה ומאכלים מטוגנים / קריספיים בטירוף והנה לכם שילוב של כל אלה + ביסלי שווארמה החדש שיצא! טעמים עזים שכל הישראלים אוהבים, קריספיות מלאה ותאמינו לי שהביס טעים עם או בלי חלה / לחם - פשוט ככה - עם טחינת שווארמה מיוחדת, קטשופ ומיונז - אתם פשוט חייבים להכין את זה דחוף! יש לי באתר עוד מתכונים לשניצלים מיוחדים עם תיבולים שווים במיוחד, כמובן שיש עוד מתכונים קריספיים נוספים שיעיפו אתכם ויעשו לכם הרבה רעש בפה. כל המתכונים עולים קודם כל לדף האינסטגרם שלי - עקבו אחריי ואשמח מאוד אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי. צפו במתכון הוידאו:

צפו בסרטון הוידאו של המתכון
19 / 0 רכיבים
רכיבים
  • לתערובת הפירורים
  • לבלילת הביצים
  • לטחינת שווארמה
4 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מוסיפים לקערה את פירורי הלחם, גורסים 2 שקיות "ביסלי שווארמה" לפירורים ומוסיפים גם כן לקערה, מוסיפים 2 כפיות תבלין שווארמה + כפית מלח (רצוי לטעום את תערובת הפירורים שאכן מספיק מלוחה) ומעט פלפל לבן טחון ושומשום, מערבבים היטב

  • לבלילת הביצים מוסיפים 2 ביצים, כפית תבלין שווארמה, מעט מלח ופלפל לבן טחון, טובלים את רצועות חזה העוף בבלילת הביצים ואח"כ מצפים היטב בתערובת הפירורים (ניתן לטבול את רצועות חזה העוף גם קודם כל בתערובת קמח מתובלת (תוסיפו קצת תבלין שווארמה אם בא לכם ומעט מלח) ואח"כ לטבול בביצה ובתערובת הפירורים, ניתן גם לצפות ציפוי כפול אם רוצים

  • מחממים שמן עמוק לכ-170 מעלות (שיהיה חם!! לא פושר!) ומטגנים את השניצלים מספר דקות עד להזהבה וקריספיות מלאה

  • לטחינה ה"שווארמאית" מוסיפים: טחינה, מעט בצל לבן, שן שום, כפית תבלין שווארמה מלח לפי טעם ומים וטוחנים עד למרקם הרצוי, מקשטים עם מעט פטרוזיליה ומעט תבלין שווארמה ושמן זית, מגישים עם קטשופ ומיונז ומתחרעים על השניצלים כאוות נפשכם, תהנו!

הערות
  • ניתן להוסיף תבלין חריף לתערובת הפירורים

  • רצוי לטעום את תערובת הפירורים שמספיק מלוחה!

  • ניתן לטבול את פילה העוף קודם בקרונפלור/קמח ואז בבלילת הביצה

מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
אולי תאהבו גם
כתיבת תגובה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות