שיטה קלה להכנת ריבת חלב ביתית בקלי קלות - פודיק - שחר חן - Foodik

שיטה קלה להכנת ריבת חלב ביתית בקלי קלות

שתפו
דרגו את המתכון
0
2707 צפיות
ריבת חלב ביתית מתכון קל
מנות: 4 מנות קושי: קל זמן הכנה: 5 דקות זמן בישול: 3 שעות ו30 דקות זמן כולל: 3 שעות ו35 דקות

שיטה קלילה להכנת ריבת חלב ביתית בקלי קלות! אם נתקעתם בלי ריבת חלב או שבא לכם לנסות שיטה מגניבה צפו בוידאו המלא:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/4 שלבים
  • אם תרצו להכין ריבת חלב בקלי קלות שימו לב, כל שעליכם לעשות הוא להכניס לסיר עם מים חמים את פחיות החלב ולבשל אותן. ככל שתבשלו יותר זמן כל פחית כך התכולה שלה (ריבת החלב) תהיה כהה יותר. יש מספר דרגות: ריבת חלב שמקבלים לאחר 30 דקות, ריבת חלב לאחר 60 דקות, ריבת חלב לאחר שעתיים, וריבת חלב לאחר 3.5 שעות ובתמונה הזו ניתן לצפות ולראות את ההבדלים.
    אם תרצו להכין ריבת חלב בקלי קלות שימו לב, כל שעליכם לעשות הוא להכניס לסיר עם מים חמים את פחיות החלב ולבשל אותן. ככל שתבשלו יותר זמן כל פחית כך התכולה שלה (ריבת החלב) תהיה כהה יותר. יש מספר דרגות: ריבת חלב שמקבלים לאחר 30 דקות, ריבת חלב לאחר 60 דקות, ריבת חלב לאחר שעתיים, וריבת חלב לאחר 3.5 שעות ובתמונה הזו ניתן לצפות ולראות את ההבדלים.
  • מבשלים את פחיות החלב המרוכז הממותק במים חמים, יש לשים לב שלא חייב רותחים מדיי, ויש לשים לב כי המים עם הזמן מתאדים לכן יש להוסיף בעת הבישול עוד מים, ניתן לצפות בסרטון היוטיוב שלנו ולראות איך אנחנו עושים את זה :) צריך שהמים יכסו את הפחיות לגמרי!
* לא לסגור מכסה בשום שלב! מסוכן מאוד!
    מבשלים את פחיות החלב המרוכז הממותק במים חמים, יש לשים לב שלא חייב רותחים מדיי, ויש לשים לב כי המים עם הזמן מתאדים לכן יש להוסיף בעת הבישול עוד מים, ניתן לצפות בסרטון היוטיוב שלנו ולראות איך אנחנו עושים את זה :) צריך שהמים יכסו את הפחיות לגמרי! * לא לסגור מכסה בשום שלב! מסוכן מאוד!
  • שלב הוצאת הפחיות מהמים החמים: ככל שזמן הבישול קצר יותר כך צבע ריבת החלב שתקבלו יהיה בהיר יותר. תחילה מוציאים אחרי חצי שעה. לאחר מכן אחרי שעה, לאחר מכן אחרי שעתיים, ולאחר מכן אחרי 3.5 שעות.
    שלב הוצאת הפחיות מהמים החמים: ככל שזמן הבישול קצר יותר כך צבע ריבת החלב שתקבלו יהיה בהיר יותר. תחילה מוציאים אחרי חצי שעה. לאחר מכן אחרי שעה, לאחר מכן אחרי שעתיים, ולאחר מכן אחרי 3.5 שעות.
  • כך פחיות החלב המרוכז הממותק נראות לאחר הבישול, תוכלו לשים לב להבדלים בין כל ריבות החלב ולהנות מאחלה ריבות חלב, תהנו :) אם יש שאלה אפשר להגיב!
    כך פחיות החלב המרוכז הממותק נראות לאחר הבישול, תוכלו לשים לב להבדלים בין כל ריבות החלב ולהנות מאחלה ריבות חלב, תהנו :) אם יש שאלה אפשר להגיב!

הערות

אסור לסגור את מכסה הסיר בשום שלב! זה מסוכן מאוד.

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

    עקבו אחרינו באינסטגרם

    פודיק - בלוג האוכל של שחר חן

    עקבו אחרי באינסטגרם

    רוצים לקבל מתכונים שווים לפני כולם?

    לחצו על הכפתור, עקבו אחרי וקבלו מתכונים מטורפים!