שווארמה פרגיות ביתית עם פטנט - שווארמה גבוהה טעימה - מתכון - פודיק - Foodik

שווארמה פרגיות ביתית עם פטנט

שתפו
דרגו את המתכון
4
436 צפיות
מנות: 6 מנות קושי: בינוני זמן הכנה: 20 דקות זמן בישול: 1 שעות ו40 דקות זמן כולל: 2 שעות

אוהבים בשר? אוהבים שווארמה? רוצים להכין שווארמה פרגיות ביתית טעימה עם פטנט מיוחד בתנור כדי שתצא לכם גבוהה? הסוד נחשף במתכון הבא! צפו בסרטון הוידאו ותגלו איך מרכיבים שווארמה פרגיות ביתית גבוהה יפה וסופר טעימה! אם אתם אוהבים בשר ורוצים עוד רעיונות לארוחות צהריים טעימות לחצו כאן, יש לי באתר גם מתכון לשווארמה פילה עוף דיאטטית בתנור למי שרוצה לשמור על הגזרה. אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב של פודיק ותלחצו על הפעמון כדי לקבל התראה לטלפון הנייד כשעולה מתכון חדש. אם אתם אוהבים אוכל מהסגנון הזה יש לי באתר גם מתכון לפלאפל ירוק אוורירי טעים במיוחד! צפו במתכון הוידאו של השווארמה עכשיו:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים
    ציוד
  • לשווארמה
  • להרכבת פיתה טעימה

אופן ההכנה

0/5 שלבים
  • לפתוח פח שימורים של אננס בקוטר 16, להוציא את התכולה שלו, אח"כ לפתוח את הפתח השני שלו מלמטה, להוריד את העטיפה לשטוף לנגב ולייבש היטב את הגוף. לשמור בצד
  • תיבול: לקערה גדולה מוסיפים את שמן הזית והתבלינים, מערבבים היטב ומוסיפים את הפרגיות, דואגים שהרוטב יכסה את כל הפרגיות כמו שצריך!
  • לוקחים את פח השימורים ומניחים באמצע תבנית אפייה / תבנית פיירקס גדולה, עוטפים אותו מבפנים בנייר אפייה, חותכים 3-4 בצלים סגולים לחצי טובלים אותם ברוטב הפרגיות ומניחים למטה, מעליהם מתחילים לבנות את השווארמה - את החלק "המחוספס" של כל חתיכה שמים על הבצלים לאורך ואח"כ שמים את שאר החתיכות לרוחב, יוצרים מעין צורת "שתי וערב" , מעין איקס כדי שאח"כ בחיתוך השווארמה תיחתך לכם יפה. שימו בכל פעם שאתם שמים בשורה 2-3 חתיכות פרגית תלחצו אח"כ על הפרגית כדי שכל ה"מגדל" יהיה מהודק.
  • שימו אח"כ עוד 4 חצאי בצלים טבולים ברוטב הפרגית מעל כל המגדל ותכניסו לתנור בחום טורבו על 200 מעלות לכ-שעה וחצי או שעה ו-40 דקות - זה תלוי בסוג התנור שלכם. רצוי להכניס לתנור לשלב אחד מעל האחרון על הרשת - כדי שהחלק העליון לא ישרף מהר.
  • אח
    אח"כ תוציאו בזהירות, תורידו את נייר האפייה ותחתכו לכם בעדינות, תכינו לכם פיתה טובה או שתצלחתו יפה בצלחת ושיהיה בתיאבון.

הערות


  • ניתן לוותר על הצ'ילי למי שלא רוצה בכלל חריפות

  • אם יש לכם פח שימורים בקוטר 10 תחלקו את כל הכמויות בחצי

  • ניתן לשמור אח"כ את השווארמה במקרר ולחמם

  • אם התנור שלכם לא אפה לכם את השווארמה כמו שצריך אפשר להחזיר לתנור או לטגן קצת על המחבת

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

תגיות

#אוכל   #אוכל ליום שבת   #אוכל ליום שישי   #אוכל לשבת   #איך להכין שווארמה בבית   #אירוח בופה בשרי   #ארוחות צהריים   #ארוחות צהריים בשריות   #ארוחות צהריים מהירות   #ארוחת ערב   #ארוחת צהריים   #ארוחת צהריים לשבת   #ארוחת צהריים לשישי   #ארוחת שבת   #ארוחת שישי   #בופה בשרי   #גריל עוף   #כמון   #מאכלים לשבת   #מנות בשריות   #מנות ליום שבת   #מנות ליום שישי   #מנות עיקריות   #מנות עיקריות בשריות   #מתכון לשווארמה   #מתכונים לחגים   #פודיק   #פרגיות   #צ'ילי גרוס   #קורנפלור   #קרניבורים   #רעיון לארוחת ערב   #רעיון לארוחת ערב בשרית   #רעיון לארוחת צהריים   #רעיון לשווארמה   #רעיונות לארוחות ערב   #רעיונות לארוחות צהריים   #רעיונות לארוחת צהריים   #שבת   #שווארמה   #שווארמה ביתית   #שווארמה ביתית בתנור   #שווארמה ביתית בתנור בתבנית   #שווארמה ביתית מפרגיות   #שווארמה ביתית מתכון   #שווארמה ביתית פטנט   #שווארמה גבוהה בבית   #שווארמה טעימה   #שווארמה פטנט   #שווארמה פטנט בתבנית   #שווארמה פרגיות   #שווארמה פרגיות בתנור   #שווארמה פרגיות עם בצל   #שווארמה שחר חן   #שווארמה של הלייף   #שמן זית   #תבלין גריל עוף   #תבלין שווארמה  

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות