פודיק - Foodik

קציצות בקר ברוטב עגבניות וקינמון

דרגו את המתכון: 
1 אהבו
... צפיות
קציצות בקר ברוטב עגבניות וקינמון
מנות
4
קושי:
בינוני
זמן הכנה
30 דקות
זמן בישול
45 דקות
זמן כולל
שעה ו-15 דקות

לאוהבי קציצות הבשר, לפניכם מתכון נפלא לקציצות בשר בקר ברוטב עגבניות משובח עם קינמון (למי שלא אוהב קינמון יכול לוותר עליו), פשוט לעקוב אחר ההוראות להכין וללקק את האצבעות! טעים טעים טעים, אפשר לאכול עם אורז בצד, פת לחם, אפשר בהחלט להגיד שזה אוכל מנחם. מנה חורפית מושלמת לארוחת צהריים או ארוחת ערב משובחת, מלמטה תוכלו לצפות בסרטון וידאו שיראה לכם איך הכנו את התבשיל הזה, כדי להמשיך לעקוב אחרינו ביוטיוב ולראות עוד מתכונים לחצו כאן והירשמו כמנויים ולחצו על הפעמון כדי לקבל התראות לטלפון הנייד על מתכונים חדשים שיעלו לערוץ.

צפו בסרטון הוידאו של המתכון
18 / 0 רכיבים
רכיבים
6 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • יוצרים תערובת מ-1 קילו בשר טחון, כף קינמון, 100 גם פירורי לחם, כף אבקת סודה לשתייה, כף מלח (אפשר גם יותר), שורש פטרוזיליה מגורד (אפשר לגרד בפומפייה שמגרד את זה כמה שפחות גס) צרור פטרוזיליה קצוצה דק, 2 ביצים, מערבבים הכל טוב טוב טוב ויוצרים כדורים בגדול קטן-בינוני - שלא יהיו גדולים מדיי.

  • לסיר מוזגים שמן זית, מוסיפים בצל לבן ובצל סגול ומערבבים, לאחר מכן, מוסיפים 4 שיני שום ומטגנים הכל עד להשחמה.

  • שופכים לסיר עגבניות מרוסקות (וכדאי שיהיו איכותיות) ומערבבים היטב.

  • מוסיפים עגבניות שרי מכל הסוגים, מלח (לפי טעם) ועוד מים רותחים. סוגרים מכסה ומבשלים כמה דקות.

  • מוסיפים פלפל שחור טחון, כמון ואבקת שום (כף אחת מכל תבלין). מערבבים, מבשלים כמה דקות עד שרואים שכל הרוטב התאחד ומוסיפים את כדורי הבשר בעדינות, מכסים ומבשלים כ-45 דקות או קצת יותר על אש בינונית-נמוכה.

  • סוגרים את האש ומוזגים, שיהיה בתיאבון!

הערות
  • * ניתן להוסיף לרוטב ולקציצות אבקת צ'ילי גרוסה למי שאוהב חריף* מלח ופלפל לפי טעמכם האישי* ניתן להחליף את בשר הבקר בבשר חזה עוף טחון ואפילו לשלב ביניהם ולעשות מיקס

מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
אולי תאהבו גם
כתיבת תגובה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות