קפה קוריאני מוקצף / קפה דלגונה - מתכון קל והסבר מפורט - פודיק - Foodik

קפה קוריאני מוקצף

שתפו
דרגו את המתכון
3
3169 צפיות
קפה קוריאני מוקצף מתכון
מנות: 1 מנות קושי: קל זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 0 דקות זמן כולל: 10 דקות

קמתם בבוקר ויש לכם חשק לשתות קפה קר עם קצף טעים כמו בבתי הקפה רק שאין לכם כוח ללכת לבית קפה? מעולה! הבאנו לכם מתכון מושלם לקפה קוריאני מוקצף (קפה דלגונה) טעים במיוחד והכי קל בעולם להכנה! כל שעליכם לעשות הוא להכניס לקערה את המרכיבים הרשומים מלמטה, לעקוב אחר ההוראות, לערבב הכל עם מטרפה ידנית / מיקסר חשמלי ידני ולהנות מקצפת קפה נפלאה, קחו כוס, תוסיפו קרח חלב ואת הקצפת ובטוח שהיום שלכם יפתח מושלם! אם בא לכם שייק בריאות תוכלו להיכנס לקטגוריית השייקים שלנו ולהנות מכל מיני שייקים ירוקים בריאים ושייקים עם חלבון וכו', כדי לקבל התראה כשמתכון חדש עולה הירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלנו עוד היום 🙂 צפו במתכון וידאו איך מכינים קפה קוריאני מוקצף טעים במיוחד:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/2 שלבים
  • שופכים לקערה 2 כפות קפה מגורען (לפי טעמכם האישי), 2 כפות סוכר לבן, 2 כפות מים חמים ומערבבים היטב עם מיקסר ידני / עם מטרפה ידנית (יקח לכם כמה דקות טובות כדי לקבל קצף).
  • קחו כוס, מלאו אותה בקוביות קרח (כמה שבא לכם), תוסיפו חלב, תוסיפו את הקצפת שהתקבלה מקודם, תהנו :) אל תשכחו לעקוב אחרינו ביוטיוב ולהירשם כמנויים :)

הערות


  • קפה מגורען לפי טעמכם האישי

  • ניתן להקציף רק קפה מגורען ומים ללא סוכר - זה גם יעבוד.

  • אם אתם רוצים את זה עדיין מתוק אך ללא סוכר תוסיפו סוכרזית והכל יוקצף כמו שצריך :)

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

    עקבו אחרינו באינסטגרם

    פודיק - בלוג האוכל של שחר חן

    עקבו אחרי באינסטגרם

    רוצים לקבל מתכונים שווים לפני כולם?

    לחצו על הכפתור, עקבו אחרי וקבלו מתכונים מטורפים!