פודיק - Foodik

פסטה פסטו

דרגו את המתכון: 
5 אהבו
... צפיות
פסטה פסטו
מנות
4
קושי:
קל
זמן הכנה
5 דקות
זמן בישול
10 דקות
זמן כולל
15 דקות

איך להכין פסטה פסטו בקלי קלות, ללא שמנת לבישול, מתכון שיכול להיות אפילו טבעוני (במידה ולא תוסיפו גבינת פרמז'ן מגורדת), קלי קלות. מכינים פסטה, מכינים ממרח פסטו ביתי או שקונים אחד מהסופר, מערבבים, מוסיפים מלח ונהנים ממתכון קליל ומהיר. אם תרצו לקבל התראה כשעולה מתכון חדש לערוץ היוטיוב של פודיק הירשמו כמנויים עוד היום ותהנו ממתכונים סופר שווים! צפו בסרטון הוידאו עכשיו:

צפו בסרטון הוידאו של המתכון
3 / 0 רכיבים
רכיבים
4 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן (אנחנו בישלנו פסטה כוסמין)

  • ברגע שהיא מוכנה מסננים ומניחים בצד

  • לקערה גדולה מוסיפים 4 כפות ממרח פסטו ביתי או ממרח פסטו קנוי (אפשר יותר, אפשר פחות, הכל לפי טעמכם האישי)

  • מוסיפים את הפסטה לקערה עם ממרח הפסטו ומערבבים הכל היטב, מוסיפים מלח ופלפל לפי טעמכם האישי ומגישים, ניתן לגרד פרמז'ן ולהנות מאחלה ארוחה, בתיאבון.

הערות
  • למתכון טבעוני השמיטו את הפרמז'ן בעת ההגשה והשתמשו בגבינת פרמז'ן טבעונית או ש.. אל תשתמשו בגבינה כלל וכלל.

  • ניתן לשלב עגבניות שרי חצויות ל-2 יהיה לכם גם נחמד

  • מלח פלפל לפי טעם

  • אם לא משתמשים בפסטה מיד יש לזלף קצת מעט שמן זית לפסטה בעת שהיא במסננת ולערבב כדי שלא תידבק.

  • ניתן להשתמש בממרח פסטו ביתי או להשתמש בממרח קנוי.

מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה
אולי תאהבו גם
כתיבת תגובה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות