פסטה לינגוויני ברוטב עגבניות - מתכון של פעם! ספגטי אדום ממכר! פודיק - Foodik

פסטה לינגוויני ברוטב עגבניות

שתפו
דרגו את המתכון
2
1446 צפיות
פסטה לינגוויני ברוטב עגבניות
מנות: 7 מנות קושי: בינוני זמן הכנה: 20 דקות זמן בישול: 40 דקות זמן כולל: 1 שעות

חובבי פסטה? אוהבים פסטות? הבאנו לכם מתכון איטלקי לפסטה הכי טעימה בעולם! פסטה לינגוויני ברוטב עגבניות משגע וממכר כמו במסעדות באיטליה! אם אתם אוהבים פסטות יש לנו באתר מתכוני פסטות נפלאים מכל מיני סוגים ולא מסובכים להכנה בבית. אם אתם אוהבים את המתכונים שלנו הירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלנו ולחצו על הפעמון לקבלת התראות, צפו במתכון הוידאו המלא:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/9 שלבים
  • בשלו את הפסטה בסיר עם הרבה מים וכף / 2 כפות מלח לפי הוראות היצרן אך שימו לב להוציא אותה אפילו קצת לפני כשהיא עדיין קצת קשה באמצע. (שמרו כוס אחת בנפח של לפחות כ-250 מ"ל מ-מי הפסטה בצד!)
  • סננו והזליפו קצת שמן זית על הפסטה וערבבו - לא לשטוף במים! (מטרת שמן הזית היא שהפסטה לא תידבק לכם בנתיים) שמרו את הפסטה בצד.
  • בסיר גדול ורחב (קוטר 28-32 בערך) חממו את השמן וטגנו את הבצלים המגורדים והפלפל הירוק החריף עם מעט מלח על אש נמוכה\בינונית עד שהבצלים יהפכו להיות זהובים (בערך כ-15 דקות.)
  • הוסיפו את 4 שיני השום הכתוש, 3 עלי הבזיליקום החתוכים ואת כפית הפלפל צ'ילי הגרוס, טגנו כחצי דקה, זהירות לא לשרוף!
  • הוסיפו את חצאי עגבניות השרי לסיר, ערבבו הכל היטב, סגרו את הסיר שיתבשלו (על אש בינונית-נמוכה-לא גבוהה מדיי), לפתוח מדיי פעם ולמעוך קצת את העגבניות שיצא המיץ שלהן במשך מספר דקות.
  • הוסיפו את רסק העגבניות המרוכז (רצוי שפורפרת איכותית של חברה איטלקית מובחרת) ולערבב כמה שניות. הוסיפו את העגבניות המרוסקות (400 גרם / חבילה אחת של עגבניות מרוסקות - רצוי של חברה איטלקית מובחרת!), המלח והסוכר החום, ערבבו ותוסיפו את מי הפסטה ששמרתם בצד בכוס.
  • הביאו את הרוטב לרתיחה, לאחר מכן הנמיכו את האש ובשלו על אש נמוכה כ-15-20 דקות. (לא לשכוח לערבב מדיי פעם). כדאי לטעום ולבדוק אם רוצים להוסיף עוד מלח / סוכר - לפי טעמכם האישי!
  • הוסיפו את הספגטי לסיר של הרוטב. על אש נמוכה בשלו את הספגטי עם הרוטב עוד כ-3-5 דקות ולערבב היטב.
  • צלחתו והגישו עם עלי בזיליקום רעננים מלמעלה ועם גבינת פרמז'ן מגורדת - חלום! תהנו.

הערות


  • במידה ואתם לא מגישים את הפסטה מיד - רצוי וכדאי לשמן אותה בשמן זית ולשמור בקופסה במקרר - כך היא לא תידבק, את הבישול הסופי של הספגטי עם הרוטב יש לעשות לפני הגשה.

  • אל תשטפו את הפסטה במים.

  • תוציאו את הפסטה כשהיא לא עשויה עד הסוף כי היא תעבור בישול נוסף עם הרוטב בסיום ההכנה שלו.

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

    עקבו אחרינו באינסטגרם

    פודיק - בלוג האוכל של שחר חן

    עקבו אחרי באינסטגרם

    רוצים לקבל מתכונים שווים לפני כולם?

    לחצו על הכפתור, עקבו אחרי וקבלו מתכונים מטורפים!