פודיק - Foodik

פלפלים קלויים מוחמצים

דרגו את המתכון: 
15 אהבו
2244 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
פלפלים קלויים מוחמצים
מנות
1
קושי:
קל
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
25 דקות
זמן כולל
35 דקות

פלפלים קלויים מוחמצים / פלפלים קלויים כבושים תקראו לכם איך שבא לכם - מה שבטוח זה שהם יבואו לכם טוב על שולחן השבת כאחד מהסלטים לשבת או כאחד מהסלטים המובחרים למנגל או לעל האש הבא שלכם! אפשר גם סתם לנשנש את זה באמצע השבוע לארוחת צהריים או לסגור פינה, שווה במיוחד! יש באתר עוד מגוון מתכונים לירקות כבושים סופר טעימים! עקבו אחריי באינסטגרם כדי לצפות במתכונים לפני כולם!

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   בישול בסיר
כשרות:   פרווה
6 / 0 מרכיבים
מרכיבים
  • מצרכים לצנצנת 500 מ"ל
5 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • קולים בתנור את הגמבות בתנור כ-30 דקות / עד להשחמה (תנור על 220 מעלות), אח"כ מוציאים ומעבירים לקערה ומכסים בניילון נצמד לעוד כ-20-25 דקות

  • אחרי שעברו 20-25 דקות תורידו את הניילון מהקערה וקלפו את קליפת הגמבות, נקו אותן היטב מהתכולה שלהן.

  • חתכו לרצועות ותעבירו לקערה

  • לסיר קטן תוסיפו את המים החומץ והמלח ותערבבו היטב עד שהמלח ימס.

  • לצנצנת מעוקרת תוסיפו 4 שיני שום, את רצועות הפלפלים ואת נוזל התחמיץ החם (לא צריך לחכות שיתקרר) עד לכיסוי ותסגרו את הצנצנת. השאירו במקום סגור ותאכלו ביום שלמחרת.

הערות
  • אם הכנתם מתכון שלי אשמח לראות, תייגו "פודיק" באינסטגרם / פייסבוק, העלו סטורי תייגו ״shahar_hen_hayokra” באינסטגרם ואני אשתף אותו אצלי בפרופיל, אשמח לראות את הבישולים שלכם!

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il