פודיק - Foodik

פוטטוס בתנור

דרגו את המתכון: 
23 אהבו
10400 צפיות
צפו בסרטון הוידאו של המתכון
פוטטוס בתנור
מנות
2
קושי:
קל
זמן הכנה
20 דקות
זמן בישול
35 דקות
זמן כולל
55 דקות

פוטטוס בתנור - מתכון קל לתוספת טעימה לארוחת צהריים לצד מנה עיקרית - לא מטוגן - קראנצ'י וסופר טעים שחייב לנסות להכין בבית! התהליך מאוד פשוט, עקבו אחר המתכון ובטוח שיצא לכם טעים! לא לשכוח בסוף להמליח ולאכול עם קטשופ מיונז ואלף האיים, יהיה לכם שמח בפה - מבטיח לכם! אם אתם רוצים משהו יותר מושחת יש לי באתר מתכון ביתי לפוטטוס כמו של מקדונלדס קראנצ'י מטוגן מושחת וטעים! יש עוד מתכונים לתוספות לארוחות צהריים באתר שתוכלו להכין! לעמוד האינסטגרם שלי אני מעלה את כל המתכונים לפני כל הפלטפורמות, עקבו אחריי והישארו מעודכנים כשעולה מתכון חדש. בנוסף אשמח אם תירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה כשעולה מתכון. בנתיים צפו במתכון הוידאו:

מטבח:   מטבח ישראלי
שיטת בישול:   בישול בסיר, תנור
כשרות:   פרווה
8 / 0 מרכיבים
מרכיבים
7 / 0 שלבים
אופן ההכנה
  • חותכים את תפוחי האדמה לצורת פוטטוס, ל: 2 ואז לרבעים ואז לחצאים

  • מעבירים לסיר עם מים חמים, ממליחים מעט, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10-15 דק'

  • מוציאים אח"כ את תפוחי האדמה מסננים מייבשים ומקררים

  • לקערה מוסיפים את כל התבלינים המיונז והשמן ומעררבים היטב

  • את תפוחי האדומה המבושלים מעבירים לקערה ומערבבים היטב

  • לאחר שכיסיתם את תפוחי האדמה היטב תעבירו אותם לתבנית עם נייר אפייה ותשטחו היטב כך שלא יהיו אחד על השני - אם יהיו יתבשלו פחות טוב!

  • תכניסו לשלב אחד מתחת לשלב האמצעי של התנור (על 200 מעלות) לכ-35-40 דק', פזרו אח"כ מלח, תאכלו עם קטשופ מיונז / אלף האיים ויאללה בתיאבון!

הערות
  • אם הכנתם תייגו אותי בעמוד האינסטגרם שלי ואעלה אתכם לסטורי

  • אם אתם רוצים לוותר על שלב הבישול תאפו את תפוחי האדמה על 160 מעלות כ-30 דקות ואח"כ תגבירו את עוצמת התנור ל-200 ותאפו עוד כ-20 דקות או יותר תבדקו עם מזלג את אחד הפוטטוס ותוודאו שמוכן, שימו לב לא לשרוף אותם שלא יהיו יבשים מבחוץ וקשים (ולא מוכנים) מבפנים.

כתיבת תגובה
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתבו לנו

הניוזלטר של פודיקהניוזלטר של פודיק

קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

check_http_searchstring_elasticode_co_il