מכירים את המנות האלו שאנחנו רוצים להכין מהר זורקים הכל לסיר אחד או לתבנית אחת ופשוט מכניסים לתנור? אז זה בדיוק המתכון הזה ואפילו לא לכלכתי קערה אחת! ערבבתי הכל בסיר יציקת ברזל ולתנור עד שהעוף יצא רך ומתפרק מהעצם וכל הבצל התקרמל, המתכון הזה גם פחות קלוריות ופחות סוכר בזכות המוצרים הנפלאים של TRU וטרוביה! שווה ממש! יש לי עוד מתכונים שווים בסיר אחד אם אתם בקטע. עקבו באינסטגרם לעוד מתכונים שווים. מתכוני עוף בתנור הם מאוד פופולריים אצלי באתר!
חותכים את הבצלים לרצועות ושמים ישר בסיר יציקת ברזל, אח"כ מוסיפים פפריקה כורכום מלח ופלפל ואת הרוטב צ'ילי מתוק של TRU ואת התחליף סוכר חום של טרוביה.
מוסיפים שוקיים עוף או פרגיות או כרעיים - מה שאוהבים - מערבבים את הכל ישירות בסיר עם קצת שמן זית (מי שרוצה יכול להוסיף כף אבקת מרק) ממש מערבבים טוב סוגרים מכסה.
מכניסים לתנור על 200 מעלות ל-40 דק' חום עליון תחתון לא טורבו ואח"כ מנמיכים עוצמה ל-160 מעלות לעוד כשעה או אפילו שעתיים, מוציאים מורידים מכסה ונותנים השחמה על 250 מעלות, מוציאים ושימו לב שהעוף ממש יתפרק לכם מהעצם. אם אתם רוצים תבשיל חזק יותר תכניסו על 100 מעלות ללילה שלם כמו שמבשלים חמין לשבת, מטורף! אפשר להשתמש בפרגיות או כרעיים או חלק אחר של עוף שאוהבים.
* אפשר להחליף את סיר יציקת הברזל לתבנית אפייה - מכסים אותה בנייר אפייה ובנייר כסף היטב.
אהבתם? פרגנו בלייק ותנו תגובה :)