עוגת תפוחים בחושה פרווה

שתפו
דרגו את המתכון
0
4712 צפיות
מתכון קל לעוגת תפוחים בחושה פרווה
מנות: 1 מנות קושי: קל זמן הכנה: 10 דקות זמן בישול: 35 דקות זמן כולל: 45 דקות

מתכון קל לעוגת תפוחים בחושה פרווה לא חלבית וללא חמאה! תוך 10 דקות הכנה תכינו תערובת לתבנית בקוטר 24/26, חממו תנור על 180 מעלות בתחילת התהליך והכניסו לכ-35-40 דקות, קינוח מעולה לכל מי שאוהב עוגות תפוחים! אם תרצו לראות עוד מתכוני עוגות מעולים לחצו כאן ותגיעו לקטגוריה המתאימה באתר שלנו. אם תרצו לקבל עדכון לטלפון הנייד כשמתכון חדש עולה הירשמו כמנויים לערוץ היוטיוב שלנו. צפו במתכון הוידאו עכשיו:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/11 שלבים
  • תחילה יש להדליק תנור על 180 מעלות!
  • מערבבים את הביצים והסוכר היטב עם מטרפה ידנית / מזלג / כף ומניחים בצד.
  • מקלפים את קליפת התפוחים וחותכים לקוביות גסות
  • מעבירים את התפוחים לקערה גדולה ומוסיפים 2 כפות סוכר חום דמררה גדושות + כפית דבש ומערבבים היטב
  • שופכים את הביצים והסוכר שעירבבתם מקודם לקערה עם התפוחים הסוכר והדבש
  • מוסיפים כפית קינמון (מי שאוהב טעמים חזקים מאוד של קינמון שיוסיף עוד כפית), כוס שמן אחת (בנפח של 250 מ"ל) + 2 כפיות גדושות של אבקת אפייה + 285 גרם קמח לבן
  • מערבבים את הכל היטב שלא יהיו גושי קמח ושלא ישאר קמח, לערבב ממש טוב עד שהכל הופך לעיסה אחת, אפשר ורצוי לטעום מהעיסה לבדוק אם מספיק מתוק לכם
  • רפדו תבנית בקוטר 24/26 בנייר אפייה בתחתית ושפכו את כל התערובת לבפנים
  • הכניסו את העוגה לתנור לשלב אחד מעל השלב האחרון - הניחו את תבנית העוגה על רשת הנירוסטה ולא לתוך תבנית לכ-35-40 דקות (כדאי לבדוק אחרי 30 דק' ולוודא שהעוגה חלילה לא נשרפת.
  • תכניסו קיסם לעוגה ותבדקו אם הוא יוצא חלק סימן שהעוגה מוכנה
  • תוציאו בזהירות, צננו ותאכלו, ניתן להכניס למקרר / להקפיא, בתיאבון.

הערות


  • מי שרוצה יכול להפחית בכמויות הסוכר ולהוסיף סטיביה במקום הסוכר.

  • ניתן להוסיף תמצית וניל לעוד טעם נחמד.

  • ניתן להוסיף עוד קינמון למי שרוצה טעם חזק של קינמון

  • ניתן להשתמש באיזה סוג תפוחים שרק תרצו

  • לאחר כ-30 דק' בתנור תכניסו קיסם לעוגה אם הוא יוצא חלק סימן שהיא מוכנה תוציאו אותה לצינון.

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות