עוגת פירות יבשים בחושה דחוסה לט״ו בשבט ללא מיקסר ללא תוספת סוכר - תוך כמה דקות עבודה ללא מיקסר וללא עבודה מסורבלת תקבלו עוגת פירות יבשים טעימה דחוסה ושווה גם לטו בשבט וגם סתם לאמצע או סוף השבוע (לאוהבי ז'אנר העוגות הבחושות והפירות היבשים), עקבו אחר ההוראות ותהנו מאחלה עוגה! יש באתר עוד מתכוני עוגות בחושות שתוכלו להכין וכמובן אם אתם אוהבים עוגות בסגנון אז תוכלו להכין עוגת גזר בחושה טעימה ללא תוספת סוכר / עוגת לימון בחושה טעימה! כל המתכונים עולים לדף האינסטגרם שלי לפני כל המקומות, בנוסף אשמח אם תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה כשעולה מתכון חדש. צפו במתכון הוידאו עכשיו:
בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים: הקמח, תחליף הסוכר וקמצוץ המלח, בנתיים מחממים תנור ל-170 מעלות (לא טורבו)
מוסיפים את 3 הביצים ומערבבים היטב
קוצצים פירות יבשים: תאנים, שזיפים, משמשים, אל תקצצו דק מדיי כדי שהפירות יישארו בשרניים ויפים אח"כ בחיתוך העוגה (את הצימוקים החמוציות והגוג'י ברי אין צורך לקצוץ) ומעבירים ל-2 כוסות (באותה גודל הכוס שהשתמשנו בה לקמח התופח) - את הכוסות האלו מוסיפים לקערה
מוסיפים לקערה 2 כוסות של מיקס אגוזי מלך ושקדים קצוצים - מוסיפים עוד קצת גרעיני דלעת
מערבבים הכל היטב עד לתערובת אחידה ודחוסה וזה בסדר
יוצקים לתבנית משומנת בתרסיס שמן זית / מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לאמצע תנור שחומם מראש ל-170 מעלות לכ-40 דקות
בסיום מוציאים נותנים לעוגה להצטנן וחותכים.
אפשר לשחק עם הפירות היבשים
אפשר להמיר את תחליף הסוכר לסוכר רגיל