עוגת פירות יבשים בחושה ללא תוספת סוכר - מתכון קל - שחר חן - פודיק - Foodik

עוגת פירות יבשים בחושה ללא תוספת סוכר

שתפו
דרגו את המתכון
1
618 צפיות
מתכון לעוגת פירות יבשים בחושה ודחוסה
מנות: 1 מנות קושי: קל זמן הכנה: 15 דקות זמן בישול: 40 דקות זמן כולל: 55 דקות

עוגת פירות יבשים בחושה דחוסה לט״ו בשבט ללא מיקסר ללא תוספת סוכר – תוך כמה דקות עבודה ללא מיקסר וללא עבודה מסורבלת תקבלו עוגת פירות יבשים טעימה דחוסה ושווה גם לטו בשבט וגם סתם לאמצע או סוף השבוע (לאוהבי ז'אנר העוגות הבחושות והפירות היבשים), עקבו אחר ההוראות ותהנו מאחלה עוגה! יש באתר עוד מתכוני עוגות בחושות שתוכלו להכין וכמובן אם אתם אוהבים עוגות בסגנון אז תוכלו להכין עוגת גזר בחושה טעימה ללא תוספת סוכר / עוגת לימון בחושה טעימה! כל המתכונים עולים לדף האינסטגרם שלי לפני כל המקומות, בנוסף אשמח אם תירשמו לערוץ היוטיוב שלי כמנויים ותלחצו על הפעמון לקבלת התראה כשעולה מתכון חדש. צפו במתכון הוידאו עכשיו:

רכיבים

0/6 רכיבים
כמות סועדים

אופן ההכנה

0/7 שלבים
  • בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים: הקמח, תחליף הסוכר וקמצוץ המלח, בנתיים מחממים תנור ל-170 מעלות (לא טורבו)
  • מוסיפים את 3 הביצים ומערבבים היטב
  • קוצצים פירות יבשים: תאנים, שזיפים, משמשים, אל תקצצו דק מדיי כדי שהפירות יישארו בשרניים ויפים אח"כ בחיתוך העוגה (את הצימוקים החמוציות והגוג'י ברי אין צורך לקצוץ) ומעבירים ל-2 כוסות (באותה גודל הכוס שהשתמשנו בה לקמח התופח) - את הכוסות האלו מוסיפים לקערה
  • מוסיפים לקערה 2 כוסות של מיקס אגוזי מלך ושקדים קצוצים - מוסיפים עוד קצת גרעיני דלעת
  • מערבבים הכל היטב עד לתערובת אחידה ודחוסה וזה בסדר
  • יוצקים לתבנית משומנת בתרסיס שמן זית / מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לאמצע תנור שחומם מראש ל-170 מעלות לכ-40 דקות
  • בסיום מוציאים נותנים לעוגה להצטנן וחותכים.

הערות


  • אפשר לשחק עם הפירות היבשים

  • אפשר להמיר את תחליף הסוכר לסוכר רגיל

מחשבוני המרה

נפחים
משקלים
טמפרטורה

כתיבת תגובה

    כתבו לנו




    label-icon

    הניוזלטר של פודיק

    קבלו למייל מתכונים חדשים וכתבות מעניינות

    עקבו אחרינו באינסטגרם

    פודיק - בלוג האוכל של שחר חן

    עקבו אחרי באינסטגרם

    רוצים לקבל מתכונים שווים לפני כולם?

    לחצו על הכפתור, עקבו אחרי וקבלו מתכונים מטורפים!